Любо от “ТЕ” – педофил

Любо Киров
Любо Киров

  Пр*дна ли Любо?“ – този въпрос се носи от София до Плевен преди известно и време. Главен герой в случката е певецът Любо Киров от вече несъществуващата група „Те“. Важно е да се отбележи, че не става дума за някакъв просташки анекдот, на карта е заложен животът на изпълнителя. Лекари и роднини го очакват със затаен дъх да пусне естествени газове, защото в противен случай го чака втора тежка операция с неясен изход.

„Приятелите ми и до днес упражняват чувството си за хумор върху това мое преживяване. Смея се, но никога не забравям, че бях на косъм от смъртта.

Спуках апандисит и развих перитонит. Оттова са си отишли много хора. Лекарите ми направиха гадна операция, която включва изваждането на червата и старателното им почистване. След това те зашиват и очакват от теб да пр*днеш, което е признак, че има нормална чревна проходимост. При мен този процес се забави и докторите очакваха, че трябва пак да ме режат, което съответно носеше и пряка опасност за живота ми. Накрая успях да свърша това, което всички очакват от мен. После научих, че близките ми са вдигали наздравица, когато някой им заявил: „Любо пръдна“, с усмивка на уста разказва за страшната си преживелица Любо Киров.

Любо Киров В живота му със сигурност има още куп също толкова любопитни сюжети, тъй като музикантът сякаш е развил някакъв извратен талант да привлича неприятностите. Вина за голяма част от нелеките му преживелици има и неговата страст към силното мъжко приятелство. Става дума за онази дружба, в която всичко е позволено. Любо твърде млад осъзнава своите хомосексуални интереси, и чест му прави, че не се опитва да заблуждава публиката.

От време на време той сипе дежурните баналности, че му е време за деца и семейство, но поне не играе слаб театър, водейки разни момичета по приеми и музикални събития.

Красиви момчета са най-честите гости в просторния му апартамент. С един от тях е свързана и друга опасна житейска ситуация с участието на певеца, който ще бъде жури в новия сезон на X FACTOR. Той твърде неразумно дава ключ от външната врата на симпатичен украинец, с когото се познава от сравнително скоро. Любовният им романс е толкова изпепеляващ, че Любо се хвърля с главата надолу в тази връзка и си търпи последствията. Въпросният украинец, освен страхотен любовник, се оказва и безмилостен насилник. Той почти префасонира физиономията на своя любим след тяхна свада. Поводът е незначителен. Киров е поканен на участие и се връща два часа по-късно от предварително уговореното. В собствения му апартамент гостът вдига лют скандал и прекрачва границата, включвайки юмруците си.

„Любо доста тежко беше пострадал. Наложи се да го прегледа лицево-челюстен хирург. Слава Богу, не му останаха белези, но емоционалната болка не го е напуснала и до днес. Дано се е научил, че не бива толкова лесно да се доверява на хората, колкото и добре да изглеждат и да се държат в началото“, съветва го колежка на Киров от музикалния шоубизнес.

С Орлин Павлов
С Орлин Павлов

Реферът в X FACTOR наистина се е ограничил с честата смяна на партньорите и от доста време движи с един и същи мъж. По-близките му приятели са убедени, че рано или късно отново ще му се прииска нещо ново. Притеснени са, че Киров си пада по по-млади момчета. Често го засичат да задява младежи, които нямат навършени 18 години. „Уви, той си пада по малки партньори – имало е случаи, в които се е мъкнал и с 16-годишни хлапета“, свидетелства негов приятел.

Със сигурност певецът осъзнава, че си играе с огъня, но понякога е трудно да устоиш на вътрешните пориви. Преди време усилено се заговори, че Любо Киров не е доволен от сегашния си начин на живот и дори прави усилени опити да премине в отбора на хетеросексуалните.

За целта тръгнал на психолог и преминал през няколко програми, в които се лекуват различни зависимости. Идеята му била да види как наркоманите се борят със своя порок, за да открадне нещичко и за своята лична битка.

„Любо е нещастен от сегашното си положение, но явно няма да се промени. Всеки път се зарича да си намери гадже и всеки път го виждаме с поредното добре подстригано и лъснато момче. Понякога прекалява и в заведението показва интереса си към друг посетител. Спирал е красавци дори на улицата. Едва ли някога ще влезе в ролята“ на примерен съпруг и баща“, загрижени са от обкръжението на певеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *