Любо Ганев се сроди с имотни измамници

Волейболната легенда Любо Ганев се сроди с пловдивски имотни измамници. Гаджето на бившия спортист Мирослава и баща й са разплакали десетки семейства, които мизерстват затънали в кредити , докато чакат вече няколко години да влязат в недостроените си жилища. Междувременно, Ганев и Мирослава най- безсрамно парадират с пари и екзотични екскурзии по света.

Любимата на волейболиста и семейството й са печално известни в Пловдив, където вече трета година над 50 семейства чакат да се настанят в закупените си имоти  в недостроения баровски комплекс „Слънчогледите” .

Мирослава изглежда никак не е трогната от съдбата на измамените, тъй като най- нагло демонстрира наскоро новите си силиконови устни. Безочливото й поведение за пореден път вбеси излъганите купувачи, които затрупаха фейсбук профила й с гневни коментари.

Драмата с измамените семейства започва още през 2009, когато трябвало да влязат във владение на закупените си

Комплекс "Слънчогледите" не е довършен вече трета година

апартаменти. Фирмата „Ферал и Ко”, собственост на Васил Стоянов и дъщеря му Мирослава, обаче ги изненадва неприятно като им съобщава, че няма да успеят да спазят уговорения срок за довършването на строежа на луксозния комплекс.

Ударът е тежък за собствениците на жилищата. Повечето са теглили огромни кредити от банките. Други са разпродали цялата си бащиния, за да си позволят лукса да си купят апартамент. Мирослава и баща й Васил постоянно дават различни срокове за довършителните работи и така три години. Междувременно, жертвите им трябва да живеят на квартира. Така освен тежките дългове към банките, сега измамените плащат и наем.

През 2010 сметките на фирма „Ферал и Ко” са запорирани. Васил Стоянов обаче успокоява собствениците на апартаменти, че има откъде другаде да вземе пари, за да довърши строежа. Гарантира, че му трябват само два- три месеца, за да приключи работата. Времето минава обаче, и месеците стават години.

Самият Любо Ганев също влиза в мръсните игри на Мирослава и не пропуска да направи реклама на комплекса. В свои интервюта волейболната легенда се хвали, че си купил три апартамента в баровския комплекс. Ганев описва „Слънчогледите” като малък град, в който има заведения, аптеки, дори и детска градина, а приятелката му Мирослава е сред инвеститорите в него.

Три години след хвалебствията за комплекса обаче, волейболистът отрича любимата му да има нещо общо със строежа, както и че притежава имоти там.

Отчаяните измамени купувачи сезираха и прокуратурата за фирма „Ферал Ко”. Оттам обаче не повдигнаха дело срещу мошениците, защото според тях, забавянето на строежа не било умишлено, а се дължало на икономическата ситуация.

Наскоро Любо Ганев се включи в партията на Слави Бинев. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *