Любомир Симеонов – Чука приключи с кариерата си в ММА!

Любо Чука

  Кариерата на Любо Чука като професионален бияч в ММА федерацията по смесени бойни изкуства приключи. Бившият бодигард на мафиотския бос Христофорос Аманатидис – Таки повече няма да се появява на ринга, признаха организаторите на силовите турнири „Макефамт“.

34-годишният исполин взел решение да се оттегли от професионалните боеве още миналата есен след спорната победа над американеца Уес Симс. Тогава Любомир Симеонов опечели по крайно съмнителен начин във втория рунд, след като щатският боец умишлено позволи на тартора на Бандата на чуковете да му направи ключ.

Победата на Любо Чука бе посрещната с освирквания, а не с овации, тръгнаха и приказки, че спарингът е уреден и че бившият охранител на Таки печели международните си битки с финансовата подкрепа на укриващия се в чужбина наркобос.

„Любо прие изключително тежко масовите подмятания, че не може да се бие и че боевете му се уреждат заради залози на черното тото. След победата над Уес Симс той взе решение да прекрати участията си в турнирите по смесени бойни изкуства. Чука продължава да тренира, но само за да поддържа физиката си – няма сила, която да го убеди отново да излезе на ринга“, твърдят от обкръжението на гиганта.

Любомир Симеонов, сочен от МВР като тартор на наказателна бригада на подчинение на Таки, инквизираща конкурентни дилъри на дрога, влезе с гръм и трясък в ММА с две категорични победи над реномирани бойци от чужбина. За отрицателно време Любо Чука се превърна в любимец на феновете на смесените бойни изкуства. Летящият старт на някогашния бияч №1 на Таки даваше основание на мнозина да прогнозират, че на Симеонов предстои бляскава международна кариера.

„Любо се изложи в последния си спаринг с Уес Симс тъй като прекара цяла седмица в следствения арест вместо в спортната зала. Той беше арестуван като част от бандата на Таки, но макар обвиненията срещу него да не бяха доказани, това коства кариерата му в ММА – никой не повярва, че победата му над американеца не е уредена“, констатират със съжаление приятели на Любо Чука.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *