Лияна родила срещу 1 милион

  Може ли един с*кс с Лияна да струва 1 милион лева?! Може! Приблизително толкова излязла на Махмуд Йозджан нощта, в която чалга дивата заченала дъщеря им Дениз.

Лияна
Лияна

Откакто сгафи с влизането си във „ВИП Брадър“, където лъсна що за лековата жена е, чалгаджийката се дъни ден след ден, но в сряда удари дъното. Ни в клин, ни в ръкав, вероятно вече изперкала от двумесечния арест в Къщата, Лилисата Общата направи скандално грозно признание. Не е ясно с кой акъл изръси, че родила от мъж, в който въобще не била влюбена.

Лияна и Махмуд Йозджан
Лияна и Махмуд Йозджан

Причината да задържи дъщеря си не е изненада и е любима тема на днешните жени с етикет „Меркантилна“, към които, откъдето и да го погледнеш, се числи и тя. Ставало е дума за пари, много пари!

Със Златка Райкова, Тервел и Мира, Лияна се заговори за любовта и отношенията между мъжа и жената. Чалга дивата се оплака, че винаги мъжете й първи се влюбвали в нея и започвали да я преследват, да се държат като тирани, като в групата на окупаторите очевидно попада и Махмуд. От признанието й стана ясно, че когато се запознала и преспала с кюрда, нямала чувства. Виждайки с какви средства разполага Йозджан обаче, имала поне елементарни познания по аритметика, че да пресметне колко охолно ще си живее, обгрижвана от него. „Родих, защото си мислих, че той ще е човекът, който ще се държи най-добре с мен. Тогава ми беше хубаво“, изложи се бившата атлетка.

13-те години след раждаме преминали в пози с мили очички, за които съденият за наркотрафик Махмуд Йозджан си плащал като поп. Точно пози и лъжи се оказват десетките интервюта, в които Лияна диплеше сърцераздирателни драми как, за да бъде до бащата на дъщеря си, е преминала през ада, как вярна и предана го чакала да излезе от затвора и колко убедена е, че той е мъжът на живота й. Откакто е в Къщата обаче Лияна смени плочата и от най-добрия човек, Йозджан се превърна в звяр и чудови ще, което никога не е обичала.

Същият този звяр, оказва се, си е платил прескъпо за няколкото минути, в които облекчил нагона си между краката на Лияна. В последните две години, след като се събраха за пореден път, всеки месец Махмуд пращал от Турция по 10 бона за харчлък. Загрижен с Дениз да живеят царски, Йозджан им оставил и два апартамента. Единият в нов комплекс в „Симеоново“! а другият дал на фирма, от която певицата всеки месец прибирала наема, който също отивал в нейния джоб. Спонсорирал и почти всичките й клипове.

Лияна с дъщеря си Дениз
Лияна с дъщеря си Дениз

„Това не е всичко. За последните 3-4 години той редовно й сменяше колите. И то не трошки за 10 хиляди, а за от 50 нагоре. При всички случаи Лияна е струвала на Махмуд поне 1 милион лева, ако не и отгоре“, свидетелстват осведомени.

 

Мариян й душил гащите

Мариян Кюрпанов зарови нос в прашките, докосвали най-интимното на Лияна. Откакто при едни от номинациите Стойко Сакалиев публично се усъмни в обратната сек*уална ориентация на модела, той (досадно натрапва театрално влечение към нежния пол. Като един от удобните му обекти е именно Лияна. Онзи ден Кюрпанов я накара да му бръкне в джобовете на шортите, от които чалгаджийката измъкна свидните си гащи.

„Рових ти в бельото. И ги душих“, изхили си инфантилно Кюрпанов пред смаяната Лияна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лияна родила срещу 1 милион"

  1. Pingback: 1enhancement

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *