Лияна правила аборт от Благой Георгиев!

Лияна
Лияна

  Лияна крие таен аборт от бившия футболен национал и свой любовник Благой Георгиев, разнася се от уста на уста клюката из столичния хайлайф. Както носи пикантната мълва немирната ВИП-съквартирантка, която каца като пеперудка ту върху Мариян Кюрпанов, ту върху Тервел Пулев, искала да роди детето, но най-ревностният християнин сред спортистите у нас предпочел да се върне при майката на дъщеря си – бившата гимнастичка Христина.

Лияна забърка грандиозен скандал преди три години, като прелъсти обвързан мъж. Ако бе само това, да си затвори човек очите, но певицата разби семейството на Георгиев точно в момент, в който дългогодишната му приятелка носеше първата им рожба.

С Благо се запознали чрез техни общи приятели, като любопитна подробност е, че още първата вечер си станали близки като Адам и Ева. Зад гърба на Христина Витанова прелюбодейците се виждали или в жилището на Лияна край бул. „Мадрид“, или из хотели в провинцията.

Певицата на Благо не издържаха дълго заедно
Певицата на Благо не издържаха дълго заедно

Наглостта и безочието на юношата на „Славия“ достигнаха такива размери, че заради Лияна заряза бременната си половинка сама по коледните и новогодишните празници. От случайна снимка в механа в „Банско“ аферата на любовниците стана публично достояние.

Тя обаче започна да се пропуква след раждането на Йоана, когато бащиният инстинкт затегли играча към люлката на дъщеря му. Въпреки че малко преди да се разделят, двамата с Лияна планирали сватба и бебе!

„Имахме много хубави планове – и за сватба, и за дете. Мислехме да заминем за чужбина, защото в България животът ни щеше да бъде следен под лупа и винаги щяхме да бъдем облепяни с какви ли не гнусни етикети. Бях отдадена на Благой на 100%, но той ме предаде“, споделя изпълнителката на „Като вещица“.

Лияна се почувствала излъгана и омерзена и за да си спести подмятания, че Господ й е отмъстил, задето е разделила бащата от бременната му жена, скрила и от семейството си, и от журналистите съществени детайли, че е очаквала дете от Георгиев, твърдят столични клюкари. Халфът на „Амкар“ не се трогнал от признанието на Лияна, че е бременна, нито от намерението й да износи бебето. Предупредил я, че ако го задържи, няма да признае бащинството.

Чалга дивата, която отгледа сама дъщеря си Дениз, чийто баща е кюрдът Махмуд, неведнъж се е заричала, че втори път в живота си дете без баща няма да ражда. „Не само това я е накарало да направи аборта, но и страхът от отмъщение на Махмуд.

Лияна и Махмуд Йозджан
Лияна и Махмуд Йозджан

Още като беше с Благой, той се заканвал да му строши краката, а пък ако беше родила и от друг – тогава тежко й…“, съскат злите езици.

Макар да си спестила унижението и тя да бъде изоставена с корем като жената на Благой, Лияна не се разминала с публична обида, нанесена и от друга жена, на която отнела мъжа. Той пък не е случаен, а знакова фигура в ъндъграунда – един от основателите на СИК.

Пламен Иванов – Фалконети бил първата голяма любов на чалга дивата, която започнала краде обвързани мъже още от ученическата скамейка. Преди убийството му пред ресторант “Олимпия“ на столичната улица „Черковна“ връзката на мъжемелачката с мафиота стигнали до ушите на половинката му, тъкмо родила от него. От стрес, че Фалконети си го слага със 17-годишната тогава Лияна, младата майка изгубила кърмата си.

И като типична мафиотска съпруга се разправила с ученичката. Заедно с приятели я причакали пред столично заведение, където бавно и унизително рязали кичур по кичур от косите на тийнейджърката. Нейният братовчед Константин тези дни подхвърли, че дългата плитка на Лияна не е рязана от мъж, както твърди тя, а от жена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лияна правила аборт от Благой Георгиев!"

  1. Киро   16.11.2013 at 12:17

    Само Лияна ви е в устата явно сте влюбени в нея. Вярно е че е толкова красива че каквото и да напишете привлича вниманието, ама вие прекалявате с тея глупости.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *