Лили Иванова се карала с любовниците си за пари

Лили Иванова

  Защо винаги е имало скандали за пари между Лили Иванова и почти всички мъже около нея, само един Господ знае.

Тук няма да говорим за конфронтацията с композиторите, които й забраниха да изпълнява техните песни. Тези скандали са преди всичко и най-вече за пари. И това е тема за отделен разговор.

С доктор Павлов и с Иван Пеев не са имали спорове за пари, но с останалите:

Лили Иванова и Иван Пеев

– Още при първия им общ ангажимент в Румъния Лили и Здравко не се доразбрали за разпределението на парите и по-точно при купуването на колата. Според Лили заедно събрали парите – неговите и нейните – за да купят „Пежото“. Здравко не е съгласен – няма такова нещо, купих кола, но не с общи пари. Тя си разполагаше с нейните…

– С Янчо имали скандали за пари: според Лилините твърдения – на нея й се налагало да плаща сметки, направени от нейния благоверен, но без нейно знание. Разправии имали и за подялба на апартамента.

Лили Иванова и Асен Гаргов

– С Асен Гаргов прекарали заедно 15 години, но накрая стигат до съд. За пари, естествено. Лили му завела дело за 5000 марки. И го спечелила. Но получила само дребни стотинки, защото законът не позволявал искът да е в чужда валута. И затова го завела в левове. А инфлацията в началото на 90-те в крайна сметка стопила парите до минимум.

– И с Чочо Владовски се дрънкали за пари. Лили купила техниката за студиото. Когато отношенията им охладнели, поискала да си я вземе. Чочо предложил да я заплати. Лили му поискала половината стойност и така нататък… да не

С Янчо Таков

навлизаме в такава неприятна материя: В крайна сметка „с голям зор“ успяла да си вземе парите.

Та така с Лилините милиони. Ако ги е имала надиплени, дали щеше да се съди за 5000 марки (в левова равностойност) с човека, който е бил до нея 15 години и е написал някои от най-хубавите й песни?

Неведоми са пътищата Божии, когато става дума за големите звезди, хеле пък – за парите им…

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *