Коко Динев си върна Емилия !

Емилия и Коко Динев
Коко Динев явно не може без Емилия .

Преди няколко месеца Емилия и Коко Динев се разделиха. След няколко години заедно и раждането на сина им Иван, всеки пое по своя път. Слуховете за постоянните похождения на Коко Динев бяха причина Емилия да сложи край на отношенията им(името на футболния бос беше спрягано с Преслава, Вики от “ Мастило “ и ред известни певици).

Раздялата обаче, се оказа за кратко. Според запознати, Коко Динев се отдал на размисъл и след направената равносметка разбрал, че Емилия е жената на живота му. Красивата певица пък от своя страна била погълната от музикалните си изяви и направила и невъзможното да не мисли за любов с

Емилия и Коко
Сдобряването си Емилия и Коко отпразнували в Кипър.

никой, освен с Коко. Така бизнесменът, известен с афинитета си към чалга певици, поискал прошка на майката на детето си. Емилия бързо бързо я приела и двамата отпътували за Кипър, за да възродят връзката си.
Първата си среща Коко и Емилия провели в Сандански. Там блондинката се заклела, че дори и не погледнала друг мъж през дните на раздяла с бизнесмена. Освен верността на Емилия, близки до Коко Динев твърдят, че другата причина била огромната му любов към нея. Запознати с чувствата на футболния бос, смело заявяват, че именно певицата с ангелски глас, както често е наричана, е любовта на живота му.
Емилия потвърдила сдобряването им пред свои близки, но била лаконична. Певицата определено не искала да афишира подновената си връзка с Коко.Въпросът е обаче, защо Емилия мълчи за щастливата развръзка? Дали от страх да не е за кратко?!

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Коко Динев си върна Емилия !"

  1. reni   19.07.2013 at 16:49

    emiliq ti me nakara da sum vinagi osmihnata

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *