Княгиня Калина, Муньос и малкият им син се заселиха в Нова Загора!

Най-малкият Сакскобургготски с майка си Калина, татко си Китин, баба си Маргарита и

  Княгиня Калина реши да се установи в родината на баща си Симеон Втори. След като никога не е пребивавала у нас за по-дълго от няколко месеца, сега царската дъщеря си е наумила да вземе български паспорт. Новината беше обявена официално от самата принцеса. Това стана преди няколко дни, когато Калина, съпругът й Китин Муньос и 5-годишният им син Симеон-Хасан посетиха страната ни.

Щерката на бившия лидер на НДСВ възнамерява да се засели в Нова Загора, след като се сдобие с нашенско тескере. При това изборът й не е случаен – Калина се запалила по това място, защото в непосредствена близост е една от най-модерните ни конни бази.

Ездата е любимо занимание на царската особа. Тя от години тренира този спорт в Мароко, където живее с мъжа си Китин и малкия Симеончо. Калина е толкова добра в язденето, че има амбиции да стане професионален жокеи, представящ България на официални международни състезания.

Княгиня Калина със съпруга си Китин Муньос и с малкия им син Симеон-Хасан

Мераците на Калина да бъде жител на Нова Загора съвсем не означават, че тя ще зареже напълно Мароко. Нито пък Испания, където също прекарва голяма част от времето си. В кралството на Хуан Карлос живеят родителите и братята й, единият от които – Кардам, от години е парализиран в будна кома. Князът катастрофира зверски в Мадрид през лятото на 2008-а, а днес лекарите са загубили надежда дори и за относително подобрение на състоянието му. Цялата фамилия Сакскобургготски е съсипана от трагедията, а най-силно страда Калина.

Като най-малкото дете в семейството щерката на Симеон винаги е била закриляна от по-големите си братя. А най-близък от батковците й е именно Кардам.

Заради изпадналия в кома свой родственик миналата есен Калина не пожела да празнува десетата годишнина от брака си с мореплавателя Китин Муньос. Вместо с пищен бал, дъщерята на експремиера отбеляза юбилея със скромен обяд, на който присъстваха отбрани гости. Тогава княгинята заяви, че тъгата по Кардам не й позволява да изпита радостта от десетилетие щастлив семеен живот.

В средите на монархистите се мълви, че през 2013-а Калина ще направи изключение от правилото си да не организира никакви партита. Тя щяла да вдигне купон за рождения ден на сина си Симеон-Хасан. На 14 март малкият става на 6 години и според запознати майка му иска празникът да бъде отбелязан в България. Княгинята вече уточнявала подробностите около тържеството, макар до събитието да има повече от месец.

Личният живот на Калина винаги е следен под лупа от медиите не само у нас, но и в чужбина. На Запад наследницата на Сакскобургготски е известна като ексцентрична персона, експериментираща непрекъснато с външния си вид.

Една от най-шокиращите прояви на Калина бе преди няколко години. Тогава тя се появи на бляскаво светско събитие с чисто гола глава. Нестандартната прическа дамата със знатно потекло запази дълго, а след като й омръзна, я смени с руси екстеншъни.

 

Калпав пластичен хирург развалил носа на княгинята

Старда от анорексия

Интересна особеност във външния вид на княгинята е носът й, който досущ прилича на този на покойния поп крал Майкъл Джексън. Според запознати ужасяващата форма на обонятелния си орган Калина дължи на некадърни пластични хирурзи.

Докторите направили опит да поправят дефект в носовия хрущял, който пречел на кнагинята да диша. За целта медиците счупили и сглобили наново костта. След операцията обаче ВИП пациентката се събудила с потресаващ вид.

Една от последните жълти новини, циркулиращи за Калина, е, че тя страда от анорексия. Блондинката наистина е отслабнала драстично, но дали има проблеми с килограмите и храненето, не се наемаме да твърдим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *