Кметът на Варна Кирил Йорданов се развежда с третата си съпруга!

Кирил Йорданов и Елена Валеева

  Подалият оставка като кмет на Варна Кирил Йорданов е на път да загуби не само властта в морската столица, но и третата си поред съпруга. Запознати с тайните на най-мразения градоначалник в България разкриват, че в следващите месеци Йорданов ще се разведе с руската си половинка Елена Валеева.

Брачният живот на Кирил Йорданов куца в последно време, а според варненци кметът в оставка отдавна не живее под един покрив с ослепителната блондинка. Йорданов се ожени за силиконовата Леночка през 2002-ра, двамата имат син на 10 години от съвместния си живот.

В морската столиц а обаче са категорични, че всъщност бракът е по сметка и че чрез Елена, Кирил Йорданов всъщност узаконява десетките милиони левове, които заграби по време на 13-годишното си кметуване.

Елена Валеева е бивша съпруга на руския олигарх Марат Валеев, от когото има две деца. След като се венча за Кирил Йорданов, красавицата от Русия подхвана мащабен бизнес в България. Казват, че Леночка има узаконени над 10 милиона евро, дошли след развода й с Марат Валеев.

„Елена и Кирил Йорданов отдавна не консумират брака си. Жената на кмета живее с децата си в Женева и се появява от дъжд на вятър във Варна“, категорични са враговете на скандалния градоначалник в оставка.

Проблемите между Кирил Йорданов и съпругата му се задълбочили в последните 2-3 години заради честите алкохолни запои на варненския кмет. „Кирил Йорданов почти не изтрезнява – налива се с водка от сутринта и прекарва цялото си време със своите бизнес приятели Янко Станев и Пламен Стилиянов. Точно заради това Елена взе решение да се премести в Швейцария с децата си. Дори когато се прибира във Варна, тя не нощува в семейния апартамент, а в собственото си жилище в близост до Морската градина“, твърдят запознати.

Те правят прогноза, че до края на годината Кирил Йорданов официално ще разтури брака си с Елена. Не е известно как семейството ще подели натрупаните милиони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *