Кичка Бодурова: Накараха ме да направя аборт

Кичка Бодурова призна най-голямата драма в живота си
Кичка Бодурова призна най-голямата драма в живота си

  В разговор с по-младите си колеги в „Музикална академия“ легендата на българската естрада – Кичка Бодурова, разказа за едни от най-драматичните моменти в своя живот. Тя разкри, че по времето на социализма, властта я принудила да направи аборт в четвъртия месец.

Кичка била съвсем млада когато се запознала с първата си голяма любов – българин, но с австрийски паспорт. Влюбили се и тя забременяла, но социалистическата власт у нас не могла да й прости този скандал.

Кичка Бодурова„Казаха ми, че трябва на всяка цена да направя аборт, да премахна това фашистко копеле“, споделя певицата на младите звезди, които останаха като попарени от драматичната история. Ако откажела да изпълни повелята на партията, Кичка щяла да се сбогува завинаги със сцената. Взели й паспорта, не я пускали на участия, заплашвал я дори затвор.

Така била принудена да се откаже от нероденото си дете. След аборта в четвъртия месец Кичка била убедена, че няма да може да има повече деца.

Опасенията й се затвърдили след като дълго време не успявала да забременее. В крайна сметка заченала от първия си американски съпруг. Тогава отново преживяла трагедия – направила спонтанен аборт в тоалетната. Съдбата се смилила над нея и след време тя родила единствената си дъщеря Кристи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *