Кирил Рашков плаща кръвнина от 500 000 лв. на семейството на прегазения Ангел Петров

Кирил Рашков - Цар Киро

  Циганският бос от Катуница Кирил Рашков – Цар Киро подготвя завръщането си в пловдивското откъдето той цялата му фамилията бяха прогонени след кървави размирици през есента на 2011-а.

Мургавият менте благородник е готов да плати рекордната кръвнина от 500 000 лева на семейството на 19-годишния Ангел Петров, който бе сгазен от микробус след свада с внука на Цар Киро. След като момчето загина под гумите на возилото, цяла Катуница въстана срещу ромския гангстер и фамилията му, а при възникналите кървави сражения бяха опожарени две от именията на клана Рашкови.

Впоследствие Цар Киро бе осъден на 2,6 години затвор за заплаха за убийство, отправена към съселянина си Асен Христов, в пандиза влезе и внукът му, а цялата ромска фамилия бе принудена да се изнесе от Катуница.

19-годишния Ангел Петров

Изселването на могъщата ромска фамилия обаче може да се окаже само временно, мълви се из Пловдив. Макар почти всички палати на Цар Киро, синовете и внуците му да бяха съборени, мургавият гангстер вече е подал молба до кметството в Катуница за покупката на земя и градеж на нови чутовни палати.

„Цар Киро ще излезе от затвора през есента и е твърдо решен да се върне в Катуница. Чрез посредници той предлага да плати рекордни обезщетения на семействата на двете загинали в размириците момчета – Ангел и Павел, нищо, че вторият младеж погина от сърдечна недостатъчност. Казват, че Киро е приготвил 500 000 лева за двете почерпени семейства“, разкрива запознат с плановете на ромския престъпник.

71-годишният Кирил Рашков направи заявка за завръщане в Катуница още преди месец, когато опита да се помири с вуйчото на загиналия Ангел – Веселин Христов, в съдебната зала в Асеновград. „Да спрем с тия работи. Ще се стигне до много лошо. Нека всеки да си гледа живота. Каквото станало – станало. Според мен трябва да си подадем ръце, иначе няма да се стигне до нищо добро. Ако вземем да си търсим вина за всичко, доникъде няма да стигнем. Всеки е правил грешки, всеки трябва да може да прости“, дръпна реч в съда Цар Киро.

Близки до мургавия менте благородник подхвърлят, че Рашков действително е зле със здравето и че не му остава много живот.

„Той преживя два инсулта, напоследък едва диша. От престъпната му империя не остана почти нищо Докато е в затвора, синът му и внуците му харчат златото и парите му. Нищо чудно като излезе да няма нищо“, коментират запознати със състоянието на ромския гангстер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кирил Рашков плаща кръвнина от 500 000 лв. на семейството на прегазения Ангел Петров"

  1. belieber   20.05.2013 at 15:23

    и всичките пари да си даде, пак няма да запълни празнотата в сърцата на хората ..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *