Като млада мед. сестра Лили Иванова се срамувала от малките си ц*ци!

Лили Иванова

  Приятелките от нейната компания продължавали да й набиват канчето: може ли да си толкова задръстена! Чак пък гадже да не можеш да си хванеш!

В интерес на истината, имало такъв период, докато учела в медицинския техникум, когато Лили имала комплекс за малоценност: да, още от ученичка си имала ц*ци. И това се харесвало особено на момчетата. Както я описват злите езици от онова време – в поглед отпред и отгоре – акордеон (който я скривал цялата) и върху акордеона – две големи ц*ци!

Но била ниска. Да си я представи човек – някакъв „дребосък“ с непропорционално голям бюст.

Точно такава си я спомнят комсомолски функционери от времето, когато с нейно участие развивали художествената самодейност.

Ниският й ръст я комплексирал сериозно и девойчето изобщо не гледало на себе си като на някаква красавица. А камо ли като на покорителка на мъжки сърца.

Като прибавим и пуританското възпитание, което получила още от детска възраст, става ясно – бъдещата звезда е пълна трагедия за потенциалните свалячи.

Лили като ученичка

И за капак на всичкото, й правело кеф да е „трудна мишена“, да докарва мераклиите до състояние, както се казва – да си говорят сами.

Първото си по-сериозно гадже толкова го била измъчила, че нещастникът бил на границата на отчаянието.

Баща му бил шивач. Тогава шивачите бяха голяма работа – нямаше готова конфекция и много се шиеше. Мало и голямо, и мъже и жени – купуваха плат от магазина и при шивача: мерки, кройки, проби – да ти „лепне“ точно по тялото. Добрият шивач не можеше да си вдигне главата от работа. Чакаш със седмици да ти приеме поръчката.

Точно такъв бил проектосвекърът на Лили.

Момчето било свестно – интелигентно и възпитано.

Но онова, което особено я впечатлило, че винаги бил „елегантен с дрехите“. Което е напълно обяснимо, предвид професията на баща му.

Лили в медицинското училище във Варна

Кандидатът имал сериозни намерения – още преди „да й пусне ръка“, я запознава с майка си и баща си. Изгодна партия – по-късно завършва архитектура и става един от талантливите проектанти на хотели по Черноморието.

Била ли е обаче Лилито влюбена в него? Чак пък влюбена! Няма такива индикации!

Свалката от негова страна се точела безкрай: срещи, разходки, пикници… И нищо – месеци наред го държала „на сухо“- никакъв с*кс!

Ако не бил толкова влюбен, щяло да му се „изчака чакалото“. Но момчето нямало намерение просто да я сваля, само и само да попълни бройката на завоеванията си в тефтера, а искал да я заведе под венчило.

В крайна сметка неговата настойчивост се увенчала с частичен успех – успял да вкара Лили в леглото!

И много скоро след това тя го разкарва – нямала никакво намерение да се „бракува“ толкова млада, предвид амбициите, които вече напирали отвътре, да става голямо име в българската естрада.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *