Катето Евро още страда по Дим Дуков

Катето Евро и Дим Дуков
Катето Евро и Дим Дуков

  Катерина Евро е изпаднала в тежка емоционална криза. Звездата от „Оркестър без име“ все по-често гледа към календара със страх и притеснения заради напредването на времето. Още повече я смущава фактът, че в последните години един по един започнаха да измират най-близките й хора.

Дори на рождения си ден тази година телевизионната кулинарка се отдаде повече на мрачни мисли, отколкото на позитивни емоции и купонджийско настроение. Изненадващо за всички в обкръжението й актрисата била потисната и мрачна в мислите си. Това си проличало и по отношение на годишнината й. За разлика от предишни празненства, на които събирала десетки гости, този път Евро реши да посрещне рождения си ден в много тесен кръг от приятели.

Отлюспила всякакви навлеци които редовно се навъртали около нея, за да пируват, и поканила само шепа народ, изпитан в трудни времена.

Катето ЕвроКатето дори изменила на себе си и в кухнята. Вместо да се готви за мощни софри ден преди повода си, актрисата и малка групичка ентусиасти тръгнаха към Крушунските водопади на излет сред природата. Така с цялата тази красота пред очите си Евро искала да се откъсне от мисълта колко много време е изтекло между пръстите й и още по-тягостното заключение, че вероятно не й остава още много житейски и творчески път.

„Толкова приятели изгубихме без време в последните години, че вече съм спряла да мисля на колко ставам“, тъжно констатирала водещата в кулирантата рубрика на предаването „Терминал 7″.

Още по-надълбоко в емоционалната дупка актрисата изпаднала заради печалната годишнина от смъртта на един от най-близките й хора – Дим Дуков.

Бизнесменът коафьор напусна този свят преди година и половина и тази тъжна равносметка Катето си направила именно в навечерието на рождения си ден. За капак 3 дни преди собственото честване семейството на Дим я подканило на панихида. Така всяка наченка на добро настроение напълно се изпарила от главата на актрисата.

Със сина си Александър Кадиев
Със сина си Александър Кадиев

„По празниците човек винаги се сеща за най-любимите си хора и тези, които не могат да бъдат край него в този ден. Дим беше един от най-добрите ми приятели и бих дала всичко, за да мога да съм с него още само един ден“, признала пред близките си с натежало сърце Катето.

Дори на любовния фронт, където през годините звездата винаги е била в стихията си тя не виждала вече светлина. Забравила за всички ухажори и авантюри и дори обявила, че вече не се интересува от секса. „Приключила съм с любовите и с гаджетата“, обявила бившата тигрица пред познатите си.

Единственото си успокоение и опора актрисата виждала в сина си Александър, който за щастие добре се уреждал с живота си. Звездата от „Оркестър без име“ майчински го пришпорвала да побърза със създаването на семейство и раждането на деца, които да изпълнят ежедневието й с радостна глъчка. Именно това се превърнало в един от най-важните й приоритети – да стане баба.

Катето ЕвроОтчаяният опит на актрисата да насочи сина си към олтара създал дори куриоз. Неотдавна Катето разтръбила наляво и надясно, че любимият й Сашко се е сгодил за приятелката си Таня по време на лятното си пътешествие до Испания. Заваляха поздравления, дори догадки, че хубавата танцьорка е бременна, а новината бързо стигна и до медиите и се наложи водещият в „Преди обед“ да дава обяснения за това каква е истинската ситуация в личния му живот.

Аз казвам, че не съм сгоден пред хората, а те продължават да изкарват статии, че съм. Приятелката ми Таня много се радва, че така пишат, и ме пита кога ще се случи и това, но аз не бързам да я правя своя жена“, казва синът на Евро.

Майка му обаче не искала така лесно да се откаже да му вдигне сватба и била убедена, че нещо такова ще успее да я избави от депресията й. Само с работа и пълен график с ангажименти Катето не мислела за глупости и не си скубела косите, че вече е в пенсионна възраст.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *