Камен Во остана сам на 47

Всеки път когато Камен се появи с непознат мъж, му приписват нова любов

  Лятото не започва добре за Камен Воденичаров. Телевизионерът не само че не успя да се пребори за класиране в конкурса за шефското място в БНТ, но остана и без гадже. Така 47-годишният актьор отново даде повод на клюкарите да го одумват, че никак не му върви в любовта заради особения му нрав.

„Продължавам самичък да отвръщам на всички житейски предизвикателства. Нямам човек до себе си, но благодарение на моите близки и приятели се чувствам хармонично и съм стабилен. Приятелствата са едно от най-хубавите неща в живота ми“, сам извести за промяната на семейния си статут актьорът.

Само допреди няколко месеца Камен бе на крилете на гореща любов с висок брюнет, с когото дори на няколко пъти бяха засичани по разходки в страната и чужбина. Клюкарите твърдяха, че мъжът се казва Иван и че отношенията им изглеждат стабилни. С оглед на постоянството, с което Воденичаров се появяваше с него, дори се мълвеше, че двамата чертаят своето общо бъдеще. Затова и раздялата им бе изненадваща за мнозина в светските среди.

Камен Воденичаров с приятел на поредното си петешествие

Самият Камен не разкри каква е причината след толкова време с последното си гадже отново да е на сухо, но малцина запознати обвиниха за това свободния му дух. През годините бившият кукувец неведнъж прекратявал отношенията си с партньора си, защото другият твърде много го притискал.

Воденичаров обаче повече от всичко държал на възможността си да пътува, да променя графика и местоживеенето си спонтанно и по прищявка. Той не можел и не искал да приеме външен човек да се меси в решенията му, а още по-малко да го принуждава да се съобразява с чужди капризи. Приключенският му дух пък многократно го тласкал да предприема нови и нови маневри в живота си и така всеки нетърпелив и уседнал партньор на шоумена в крайна сметка бил пропъждан от желанието на Камен Во за повече пространство и разбиране.

Пътувах, видях други светове, бил съм в двете Америки, Азия, а като водещ на първия „Сървайвър“ живях и на Карибите. Това са все мои сбъднати мечти. Сега съм се настроил на вълна за творчество“, обяснява плановете си за лятото Камен, като в тях няма и най-малък намек или знак, че смята да направи нещо, за да развали плачевната статистика във връзките си.

Според негови познати той напълно бил загърбил възможността да попадне отново на истинска и споделена любов. Затова смятал, че тези хубави събития в живота му вече принадлежат на миналото
а не на бъдещето му.

Той ми е сродна душа, казва Любо за Воденичаров. Двамата имали незабравими моменти в столицата на любовта Париж

„Имал съм много емоционални връзки и силни любови. Сега сърцето ми тръпне за кино“, обяснявал Воденичаров в компания, без в гласа му да се усещала и капка тъга от така създалата се ситуация. Напротив, той сякаш бил вкопчил цялата си енергия само и единствено в работа, а нищо друго не можело да го разсее и за минутка.

Паметливи хора от обкръжението на Камен обаче са категорични, че той не е от хората, които дълго издържат без любов. Доказателство за това е и дългият списък с любовни завоевания на Воденичаров. През годините с мерки за пълна дискретност и тайнственост през леглото му са минали не един и двама партньори, въпреки че актьорът отказва открито да признае сексуалните си предпочитания.

Наскоро бившият вокалист на „Те“ Любо Киров сам попадна в полезрението на клюкарите с изказване, с което веднъж завинаги показа своята голяма близост с Камен. В тв интервю Любо сам загатна за сек*уалния привкус на връзката между двамата с пътуване, което си организирали в столицата на любовта и романтиката – Париж.

„Не зная дали някой ден ще ми се отдаде случай да му се отчета подобаващо за този жест, но за мен това беше незабравим празник. Камен ме покани в Париж. Разказвам го, за да разберат хората колко щедър и великодушен човек е той. Много го обичам. Той ми е сродна душа, която цени непреходните неща в живота“, обясни Любо.Така обезсмисли всички опити на водещия да пребори слуховете, че двамата с Камен Во са били не просто приятели…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *