Калин Врачански мислел да се самоубие след смъртта на баща си!

Калин Врачански

99 процента от колегите му в театъра и киното му завиждат за известността, за парите и за хубавите жени, с които си ляга всяка нощ. Звездата от „Стъклен дом“ Калин Врачански наистина е пример за успял човек. Върви му еднакво добре в работата и на нежния фронт. Завистниците по-добре да приберат отровните си зъби, защото зад сегашните си успехи на всички фронтове звездата от „Стъклен дом“ крие едно трагично минало.

Калин е едва на 14 години, когато губи баща си Петър. Тази семейна трагедия оставя траен отпечатък върху момчето от град Роман. Той се затваря в себе си и отказва да приеме каквато и да било помощ. Приятелите му се притесняват, че ще се реши на някоя глупост и ще опита да се самоубие. Дори учителките все по-често се заглеждат в очите на отчаяното момче.

Младежът от Роман все пак успява някак си да се събере и пробва да се върне към нормалния живот, но много скоро го спохожда друга трагедия.

Калин Врачански и Силвия

В родния си град Калин още в ученическите си години е истински любимец на момичетата. Той сякаш не обръща внимание на целия този интерес и насочва вниманието си към невероятно красивата Паулина, която всички наричат Пижо. Девойката също не е безразлична към красивия си връстник и двамата започват връзка. Точно тогава съдбата отново се намесва. Пижо заедно със свои приятелки отива на дискотека. Тайфата се забавлявала до ранни зори.

На връщане към дома си Паулина е пометена от пиян шофьор а кошмарите отново се връщат в живота на младия Калин Врачански. Три месеца Пижо се бори за живота си. Красавицата е в кома, а съучениците й всеки ден ходят, за да й говорят. Лекарите са убедени, че децата ще помогнат на своята приятелка да се върне обратно на този свят Калин е първият, който посещава болницата, след като разбира какво нещастие се е случило. Той стига до вратата на стаята, където лежи неговата любима, но няма сили да влезе.

„Промълви: „Не мога да я видя в това състояние“ и се разплака. След това е ходил сам да види Пижо, но сякаш искаше да скрие от всички своята мъка“, споделя приятел на Калин Врачански от ученическите му години. Паулина все пак успява да се пребори за живота си и дори се възстановява за абитуриентския бал, където тя, Калин и целият клас сякаш могат да оставят лошото зад гърба си.

Само че и този път Калин има огромен проблем. Майка му Недка Врачанска едва свързва двата края и няма достатъчно пари, за да осигури всички необходими глезотии, които правят бала незабравим. Той сам се заема със задачата да намери пари, за да си плати бала. Калин и още няколко момчета в неговото положение отиват при шефа на завода в Роман, за да го молят за работа. Човекът излиза разбран, но ги предупреждава, че ги чака яко бачкане събота и неделя. Калин и приятелите му се трепят от сутрин до вечер на машините и спестяват достатъчно за лудия купон в най-големия ресторант на Роман и след това за един уикенд в Сандански.

„В последното ни съвместно пътуване със съучениците се заговорихме кой какъв ще става. Калин отсече, че иска да бъде актьор. Всички му се смяхме.

Как така един хлапак от Роман ще тръгне да става известен„, спомня си приятел на Калин от детинство. Останалият без баща и израснал в бедност Врачански все пак успява да пробие и да направи щастлива майка си Недка.

„Помня как се качваше на колелото и пътуваше десет километра до съседното село Караш, където имаше вила Кирил Дончев. Театралният композитор даваше уроци на сина ми, за да го подготви за НАТФИЗ. Когато не беше на уроци, Калин по цял ден си говореше сам. Пееше, репетираше ролите си. Положи много усилия, за да успее.

А днес ми е странно да го виждам на кориците на списанията, по плакати и по телевизията“, просълзява се майката на Калин Врачански. Тя си спомня какъв шок е за нейното момче, когато в пубертета губи гласа си.

„Калин започна да грачи ужасно и всички се страхувахме, че така ще си остане. Ходихме до Хисар, за да търсим известен лечител, който правел лечебна отвара. Така и не успяхме да го открием, но природата сама се погрижи и успокои гласните струни на момчето ми“, разказва още Недка Врачанска. Тя все още се притеснява дали синът й ще си намери подходяща партия в живота.

Калин дълго време ходи с колежката си Силвия. Двамата се запознават в НАТФИЗ и след няколко приятни интимни вечери нещата стават сериозни. Само че Врачански явно е решил да оползотвори своята известност и често кръшка на Силвия. Двамата се разделят за кратко още през 2010 г, когато Силвия проплаква: „Не мога да превъзмогна раздялата си с Калин“.

Вече популярният актьор явно не може да остане безразличен към това признание и отново се връща в обятията й. Само че нещата вече не са същите и двамата все повече се отчуждават един към друг. Не е никак чудно, че в момента Врачански вилнее по морето и почти през вечер е с нова красавица в скута.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *