Калин Врачански завижда на колегата си Асен Блатечки

Калин Врачански

  Зелената гостенка завистта е причината в последните месеци секс символът Калин Врачански да не е на себе си. Звездата от „Стъклен дом“ е подложен на огромен стрес и наскоро разкри, че има известни физически неразположения. Малцина знаят, че причината за тях е емоционалното състояние на актьора, който след края на емблематичната семейна сага на Би Ти Ви изпадна в тотално забвение.

От миналото лято Врачански сякаш потъна вдън земя за верните си фенове. Актьорът първо си взе няколко седмици за голяма ваканция на морето, където да релаксира след тежкия последен сезон на „Стъклен дом“, но след това изненадващо не успя да се завърне на малкия екран.

Калин Врачански (вдясно) и Асен Блатечки

Работата на Калин в театъра също не потръгна. Актьорът, който преди това се хвалеше, че не може да насмогне на представления изненадващо бе освободен от щат в театър „София“. Всъщност според негови колеги самият той пожелал да го причислят към свободните артисти. До по-следно бил убеден, че няма да му остава никакво време да се съсредоточава върху кариерата си на голямата сцена заради снимки в различни продукции. Затова и Калин предприел изненадващата стъпка да зареже сигурната си работа в театъра, убеден, че няма да остане без препитание заради популярността си. Постепенно името му отпаднало и от още няколко постановки, за да се окаже, че в графика му вече има доста свободни дни.

Тогава дошъл и големият шамар за звездата на „Стъклен дом“. Вместо към него да се обърнат с десетки оферти за работа, почти година по-късно така мечтаната нова роля остана мираж. Макар да се гласеше да влезе в някои от новите сериали на Би Ти Ви и ТВ7, Врачански така и не получи покана да се включи в тях. Донякъде причината за това бил и фактът, че покрай „Стъклен дом“ лицето му се било изтъркало, а продуцентите имали нужда от някой не толкова комерсиален тип. Във вреда на Калин били и високите му изисквания към продукциите в които да се снима. Той искал гарантирано високо заплащане, договор за допълнителни бонуси и възможности за снимки на реклами. Това допълнително отблъсквало кандидатите да го наемат.

Покрай срива на кариерата си обаче роденият в Роман актьор започнал да изпитва сериозен стрес, който рефлектирал на цялостното му състояние.

Калин имал оплаквания в жлъчката и стомаха, които прераснали в хроничен проблем. Дори се наложило да легне под ножа, за да му бъде отстранена възпалената жлеза оперативно. Това още повече го разстроило, защото няколко седмици му се налагало да пази леглото и да изпусне вече поетите си отговорности към театъра.

Хирургичната операция обаче била като червена лампичка за Врачански. В медицината отдавна е известно, че от психосоматична гледна точка жлъчката е орган, който трупа негативни емоции: гняв, обида, песимизъм. Именно такива били настроенията на Калин, след като всички продуценти и режисьори започнали да го пренебрегват. Чашата на търпението му пък съвсем преляла, след като неговият откривател Димитър Митовки го пренебрегнал заради Асен Блатечки в новата телевизионна поредица на Би Ти ВИ „Фамилията“.

Врачански изпитвал голяма завист към колегата си от „Стъклен дом“, който все се докопвал до повече участия от него и тази емоция още повече усложнявала физическото му възстановяване.

Последният пристан на актьора останал личният му живот. От началото на новата година Врачански отново е щастлив в любовта, след като преоткри чувствата си към бивша тръпка. С нейна помощ Калин се изправил на крака и започнал да обръща повече внимание на здравето си и по-малко на професионалните си несполуки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *