Калина Крумова: Лекарите убиха татко!

Калина Крумова смята, млад родител като нея
Калина Крумова смята, млад родител като нея

  Мощен взрив разтърсва летище „Сарафово“ в Бургас. Терористи атакуват автобус, пълен с невинни жертви. Държавата е в шок. Институциите не са свикнали да се справят с подобни кризисни ситуации. Полицаи, пожарникари и лекари се суетят в най-критичните първи минути.

В бургаската болница е още по-тежко. Ранените пристигат един след друг, а медиците едва смогват да обработват тежките рани. Най-големият проблем е езиковата бариера. Израелците говорят на английски, но нашите доктори нямат необходимите езикови познания.

Точно тогава на главния портал се появява депутатката Калина Крумова. Тя размахва картата си от парламента и така получава достъп. Без много маене и суетене тя влиза в ролята на преводач, тъй като знае френски, английски и италиански.

На 18 юли на летище „Бургас" е извършен бомбен атентат срещу автобус с израелски туристи, при който са убити 7 души и 32-ма са ранени. Калина Крумова помага на пострадалите, превеждайки им в бургаската болница
На 18 юли на летище „Бургас“ е извършен бомбен атентат срещу автобус с израелски туристи, при който са убити 7 души и 32-ма са ранени. Калина Крумова помага на пострадалите, превеждайки им в бургаската болница

Усилията й не остават незабелязани.„Без Калина Крумова щяхме да останем глухи и неми“, хвали я дни след инцидента проф. Габи Барбаш, ръководител на израелската спасителна мисия. Оцелелите в кървавия ад дори я канят да посети Израел като техен личен приятел.

„Не съм искала да си правя личен пиар от цялата работа. Веднага щом чух, че се е случило нещо ужасно, обух едни джапанки и потеглих към болницата. Чак след това осъзнах в колко небрежен вид съм се явила. Добре че беше депутатската карта, за да ме пуснат при пострадалите“, споделя по-късно бившата вече депутатка.

Тя е убедена, че българските лекари са си свършили съвестно задълженията въпреки слуховете, които тръгнаха след това. На Калина й е трудно да направи подобна трезва оценка, тъй като отдавна е във война с родната медицина. Тя е убедена, че калпави медици са виновни за трагичния край на баща й.

С баща си
С баща си

„Бях в София, когато разбрах, че се е почувствал много зле. С майка ми отишли в болницата и там го уверили, че има проблеми с язвата. Същата вечер се чухме и аз предложих да се върна в Бургас, въпреки че имах уговорен ангажимент да водя модно ревю. Той ме успокои с думите: „Свърши си работата, не съм тръгнал да умирам“. Малко по-късно получил два инфаркта и издъхна. Лекарите така и не разбраха, че сърцето му е било болно“, разплаква се при спомена Калина Крумова. Наскоро тя била трогната от думите на сина й Николай, който пожелал да си има сестричка, която да се казва Венелина – на името на дядо му.

„Синът ми мисли много трезво за годините си. Винаги сме общували като приятели. Родих го, когато бях на 17, и съм убедена, че той е късметлия с толкова млада майка. Той е при майка ми в Бургас, а аз живея в София. Тежко ми е да сме разделени, но смятам, че той разбира защо се налага да сме далеч един от друг. Давам му добър пример, като се опитвам да се грижа за него и да вървя напред в кариерата.

Със сина си
Със сина си

Надявам се и той да бъде амбициозен като майка си“, усмихва се бившата депутатка от „Атака“. Тя хвърля в истински шок близки и роднини, когато малко след 16-ия си рожден ден, им съобщава, че чака дете.

С таткото съвсем естествено не са планирали бременността, но нито веднъж не споменават възможността за аборт.

„В началото ми беше малко странно новото ми положение. На най-близките ми също не им е било никак леко, но след това събитията ни завъртяха и нямаше време да се чудим и маем.

Продължавах да ходя на училище, едно момче от класа постоянно се редеше на лавката за кифли. Наддадох с повече от 30 килограма и наистина бях станала впечатляваща гледка. И наднорменото тегло не ме стряскаше особено. Всичко приемах с усмивка. Преносих детето 10 дена, а после отидох и с песен на уста родих. Всички в болницата ме гледаха като извънземно. Другите родилки дори се отнасяха враждебно с жената, на която не й пука, че я чакат страхотни родилни болки“, споделя Калина Крумова.

Калина КрумоваТочно преди да се яви в родилното, тя сключва брак с гордия татко Николай. Грижите около детето не успяват да ги сплотят достатъчно и след време те се разделят.

„С него запазихме страхотни взаимоотношения. Разводът ни по никакъв начин не се е отразил на Ники. Кръстих детето си на баща му, но едва ли бих го направила отново“, категорична е Крумова.

Сега тя се стяга за участието си във „ВИП Брадър“. Предложили са й хонорар в рамките на 50 бона и като всеки трезвомислещ човек тя е решила да се възползва от офертата. Калина е обяснила на продуцентите, че в Къщата ще налага своите идеи за легализиране на сурогатното майчинство. Още докато беше депутат, тя опита да прокара законопроект в подкрепа на заместващото майчинство, но тогава колегите й от „Атака“ я отрязаха. Калина не се е отказала от идеята си и ще получи достатъчно голяма трибуна, за да я повтори отново.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Калина Крумова: Лекарите убиха татко!"

  1. http://j.mp/   03.09.2021 at 12:24

    Hello there, I believe your web site may be having internet
    browser compatibility issues. Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks fine however, when opening in Internet Explorer,
    it’s got some overlapping issues. I merely wanted to
    give you a quick heads up! Apart from that, great blog!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *