Потресаващо! Виж как Еделвайс влезе в п*рно бизнеса

 еделвайс П*рно звездата Еделвайс, която в понеделник влезе в Къщата на „ВИП Брадър„, преспала още на първата си среща с бъдещия си съпруг – фотографа Алекс Ломски. Преди 15 години палавницата от Сибир пристигнала с родителите си на море в Слънчев бряг и направо си останала снаха в България.

Въпросното лято Алекс, родом от Лом, заминал за Черноморието на поредната си ергенска ваканция. Не той на нея, а тя му скочила първа. „България ми е като втора родина. От малка съм свикнала с вашата страна, защото всяко лято почивахме на морето. В Русия наричаме България Малката Швейцария. Щом видях Алекс, си казах, че ще имам този мъж. Само един мой поглед му беше достатъчен, за да ми падне“, признава Едел.

От страх, че някоя друга може да й грабне плячката, няколко часа след запознанството им рускинята разкрила най-милото си пред Ломски в хотелската му стая. До там той я откарал с черна волга с бял волан.

„По онова време имах джип „Вранглер“, но понеже бях пил, си поръчах такси до хотела. Дойде една черна волга, още в нея се награбихме. След цяла нощ с*кс и оргазми по някое време сме заспали. На сутринта за малко щях да получа сърдечен удар. Отварям очи и гледам руса коса по мокета из цялата стая. Първата ми мисъл бе: напил съм се толкова безпаметно, че съм я убил, а след това скалпирал. Въобще не съм разбрал, че е била с изкуствена коса“, не може да забрави първата им нощ и до днес Алекс Ломски.

Само една гореща нощ се оказала достатъчна и на двамата, за да вземат решение: „Женим се!“. По обяд на следващия ден,еделвайс алекс след като си взели душ от с*кс маратона, двойката цъфнала пред вратата на родителите на Еделвайс – консервативно семейство, близко до бащата на перестройката Михаил Горбачов.

„Нашите останаха шокирани, когато Алекс директно ги попита дали може да се ожени за мен. Вече бях пълнолетна и въпреки несъгласието им не се върнах с тях в Тюмен, където живеехме, а останах в България. В София живяхме 7 месеца, след което с Алекс заминахме за Рим“, разказва живота си Еделвайс.

Край Ватикана рускинята с лековато поведение попаднала на мястото си. Станала на майтап еротична танцьорка, след като се хванала на бас с мъжа си, че може да танцува по-добре от стрийптизьорките в нощен локал.

Еделвайс със съпруга си Алекс Ломски
Еделвайс със съпруга си Алекс Ломски

Уменията на Еделвайс край пилона не останали незабелязани и мълвата за сек*апилната рускиня бързо напуснала Рим и се разнесла из цяла Италия. Нощни клубове от цялата страна я заринали с предложения и тя всеки уикенд пътувала из страната, за да изнася своето еротично шоу.

Мъжете се редяли на опашки за автографа й. „Водафон“ дори я наел за лице и пуснал еротични клипчета, за които мераклиите да се насладят на знойното тяло на рускинята плащали по 2 евро. Заради рекламен билборд с лика на Еделвайс Алекс Ломски получава привилегията да се ожени за нея, прескачайки дълга процедура. „Точно на националния празник на Италия, 25 април 2001 г., с Алекс бяхме на разходка във Верона. Срещу балкона на Ромео и Жулиета имаше сватбарски магазин. Харесахме си две халки. Познавах се с тогавашния ни консул Тодор Стоянов. Отидохме в консулството, а срещу него, от другата страната на булеварда, стърчеше огромен билборд на Едел. Казах му: „Г-н Стоянов, ако може, искам още днес да се бракувам. Виждате ли тази блондинка отсреща? За нея ще се женя. Като разбра каква е работата, консулът нареди всички документи да бъдат изготвени едва ли не на часа“, разправя още фотографът.

Освен съпруг и личен фотограф, Ломски станал и мениджър на жена си. Понеже тялото й се превърнало в печеливш бизнес лично я насърчил да приеме предложението да се снима в п*рно филми.

„Имам общо 6. Когато ми предложиха да направя първия си п*рно филм, исках от любопитство да изпитам какво е. Екипът на снимачната площадка обикновено наброява около 30 души, но това не ме притесняваше. В един от филмите Алекс се снима с мен. Но вече скъсах с амплоато на п*рно актриса и вече се снимам само в кинофилми“, твърди с*кс иконата.

Еделвайс получава доста апетитни хонорари за голите си изяви. За всеки от филмите си взима по 15 000 евро. Отделно снима календари, които се разпространяват в огромни тиражи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *