Йордан Караджов: Късно е да превъзпитавам дъщеря си!

Йордан Караджов

  Твърд и безкомпромисен – такъв се кани да бъде Данчо Караджов в новия сезон на шоуто „Гласът на България“. Музикалното риалити за млади таланти стартира този понеделник, а фронтменът на „Сигнал“ ще е и жури, и ментор на кандидатите за слава. В новото издание на формата Данчо сяда в стола на колегата си Кирил Маричков, който беше представителят на ветераните в първия сезон на шоуто.

От екипа на „Гласът на България“ издават, че интересът на младоците с добри гласови данни бил най-слаб именно към Данчо Караджов. Застарелият рокаджия, който неотдавна стана дядо, хич не се вписвал в представите на тийнейджърите за певчески гуру. Явилите се на кастинга стискали палци да попаднат в отбора на чалга дивата Преслава или перхидроления Миро от „Каризма“.

Йордан Караджов с дъщеря си Лора

ЕГН-то на Данчо обаче небива да заблуждава тези, които си мислят, че музикантът води тих и смирен живот на пенсионер. Няма такова нещо! Изпълнителят на хитовете „Сбогом“ и „Да те жадувам“ не се предава на годините и още държи фронта. Доказателство за младежкото му мислене е и фактът, че приема сравнително спокойно многобройните изцепки на щерка си Лора.

В артистичните среди наследницата на Данчо Караджов отдавна има имидж на разкрепостена веселячка, за която табута в купоните няма. Доскорошното гадже на Део е опитвало всичко, що е забранено.

Лора Караджова

Най-запомнящата се издънка на госпожица Караджова се случи преди няколко години в центъра на София. Една късна вечер Лора причини жестока катастрофа, блъскайки човек на кръстовище. При това младата певица бе сериозно подпийнала, когато гумите на колата й минаха през невинния пешеходец. Произшествието се превърна в чутовен скандал, тъй като по същото време Данчо Караджов бе лице на кампания против шофирането в нетрезво състояние.

Във фаталната вечер именно рокаджията е първият човек, на когото почерпената блондинка се обажда с разтреперан глас и изхлипва: „Блъснах човек!“. Впоследствие тя си навлича народния гняв с изказване за инцидента, което някои определят като необмислено, а други като нагло:

„Убедена бях, че му няма нищо, тъй като шофирах много бавно, а той дишаше нормално и изобщо не приличаше на човек, който ще умре. Мислех си как ще живея след това с мисълта, че съм убила човек. Бях шокирана, когато се прибрах у дома дори не можех да заплача“, заявява щерката на Данчо Караджов, представяйки се едва ли не за жертва.

Алкохолът и цигарите съвсем не са единствените й пороци. Водещата активен нощен живот певица обича да използва и забранени от закона стимуланти, за да й е по-весело, а баща й е наясно с това. По този повод Данчо само вдига рамене пред приятелите си и заявява, че вече е късно да прави каквото и да било за превъзпитанието на дъщеря си.

Успокоителното за новия ментор в „Гласът на България“ е, че освен „черната овца“ Лора, той има още един наследник, от мъжки пол. Синът на рокаджията е сериозен и отговорен, нямащ нищо общо с разхайтената си родственица. За разлика от сестра си той създаде семейство и преди няколко месеца дари фронтмена на „Сигнал“ с внучка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *