Йоана ходи без гащи

Йоана Захариева
Йоана Захариева

  Годината е 2002-ра, а кариерата на Йоана Захариева е на върха. Песните й „Игра“ и „Хиперсоник“ са сравнително популярни и участия не й липсват. И точно когато всичко й изглежда розово, певицата най-неочаквано удря дъното. Крахът за участничката в тазгодишния „ВИП Брадър“ настъпва след едно идиотско нейно представяне в НДК.

На церемония по връчването на музикални награди Йоана излиза на сцената и по някое време сваля полата си. Представянето си довършва по потник и прашки. После шокира с признания как обичала да прави стри*тийз пред хора и че като ученичка се изпик*ла в двора на школото си пред втрещените погледи на своите връстници.

Откровенията й карат мнозина да се зачудят дали пък скандалната певица не е и луда. Феновете престават да ходят на участията й, а съответно секват и поканите към нея от страна на собствениците на заведения.

Йоана не крие, че се възхищава на формите си
Йоана не крие, че се възхищава на формите си

В личния си живот Йоана също претърпява пълен колапс. Заради безконечните й алкохолни оргии, гарнирани със забранени опиати, съпругът й Ясен решава да сложи край на брака им. Официално разводът става факт през 2011 г. Синовете Ясен и Йов остават при баща си, а певицата потъва в скръб.

Преди да се изтърколи от върха, на който се бе покатерила, Йоана бе бързо просперираща млада изпълнителка. Тя впечатляваше публиката със сек*и кожени костюми и провокативни клипове, а колеги й завиждаха за запомнящите се нейни песни с находчиви пикантни текстове.

Йоана е родена в София. Завършила е „Сценично изкуство“ в Пловдивския университет, а като актриса се е изявявала в Музикалния театър. Участвала е в представленията „Кабаре“, „Йосиф и неговата фантастична дреха“, „Ще те накарам да се влюбиш“ и др.

Нашумялата покрай тазгодишния „ВИП Брадър“ певица имала оферта да учи и оперета във Виенската консерватория, но не се записала във ВУЗ-а по здравословни причини. Заминавайки за Австрия, тя скъсала връзки на глезена и й се наложило спешно да се прибере за операция в София, а също и да се откаже от следването. Възстановяването продължило шест месеца.

Нещо подобно й се случило и когато била ученичка. Девойката мечтаела да стане балерина и се готвела да кандидатства в хореографското училище. Но тогава за нещастие счупила крак, качила рязко килограми и се отказала от идеята да прави кариера, танцувайки върху палците на краката си.

„Бях щура глава. Родителите ми заради мен винаги са живели на ръба на нервна криза“, разказва за онези години Йоана и дава за пример серия от случки. Веднъж се качила с приятел отзад на трамвая и така двамата се возили известно време. Когато наближили голям наклон, момчето скочило, но бъдещата певица не успяла да го последва. Тя просто паднала и се влачила по линията.

Йоана ЗахариеваКато малка Йоана ужасно се притеснявала да се съблича пред други хора. Дори при първия си секс се смущавала да се покаже гола и гледала да се завие до ушите, за да не види момчето нищо от нея.

С напредването на възрастта й ситуацията се променила. Пораснала, певицата избила комплекса си от събличането с редовен стриптийз. „Започнах да се възхищавам от тялото си и вече не ме бе срам да използвам женските си форми, за да провокирам мъжа до себе си“, откровеничила е Йоайа.

Случвало се е да се тя разсъблича не само пред интимния си партньор, но и пред приятели, с които се познава добре. Пред повече хора й било по-приятно. „Това си е душата на артиста. Артистичните натури сме си ексхиби-ционисти, обичаме да разголваме и тялото, и душата си пред публика“, твърди брадърката.

По думите й за хубав стриптийз се изискват обувки с много тънък висок ток. Чорапогащникът пък трябва да е мрежест -може черен или червен, но най-ефектен е бронзовият. Дрехите – бюстие и тясна пола, очертаваща ханша.

За да се подсили въздействието, трябва и изпълнителката да е без бельо.

Така изненадата за мъжа, за когото е предназначен номерът, е най-голяма.

„Косата е добре да е прибрана, но неособено прецизно, за да може със замах да я разхвърляш в кулминацията на стриптийза. Бижуто може да е от типа на кучешките нашийници, тъй като действа малко с*до-м*зо“, обяснява Йоана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *