Искрен Пецов: Пишман шофьорка едва не ме уби!

Искрен  Пецов
Искрен Пецов

  Жив от катастрофа, но без сухожилие на лявото коляно, се е измъкнал Искрен Пецов, научиха журналисти. Латино изпълнителят е попаднал в пътно-транспортно произшествие в първите дни на октомври, но е пазил инцидента в тайна, за да не травмира близки и роднини.

Вокалът на групата „Латино-партизани“ бил ударен от 26-годишна водачка на „Тойота“ без елементарни познания за пътните правила на кръстовището на бул. „Европа“ и старото шосе за Банкя над караулката в „Люлин“.

Искрен се връщал от Божурище към София с колелото си, бил дори в светлоотразителна жилетка, както изрично е посочено в правилника за движение по пътищата за велосипедисти. Движейки се по главен път, предимството на кръстовището било за Пецов, но неочаквано за него пишман шофьорката му го отнела и за секунди го повалила върху асфалта.

След пътния инцидент Диди и Искрен имаха повод за радост. Миналата седмица те празнуваха 21 години от годежа си
След пътния инцидент Диди и Искрен имаха повод за радост. Миналата седмица те празнуваха 21 години от годежа си

При удара с ламарините жестоко пострадало коляното на Пецов. „Лекарите от „Бърза помощ“ установиха разкъсано сухожилие“, разказаха пред журналисти полицаите, пристигнали на мястото на катастрофата минути по-късно.

Въпреки нечовешката болка Искрен не изгубил съзнание, докато бъде откаран в ИСУЛ за спешна операция. Под пълна упойка лекарите закърпили раздраното сухожилие.

По време на болничния му престой неотлъчно до певеца била половинката му Диди Дрингова.

„Вече съм добре. Разминах се, дето се вика, с малкия дявол. Все още не мога да движа добре коляното си. Лека-полека го раздвижвам. Лекарите казаха, че до средата на ноември вече трябва да съм напълно здрав“, призна самият Искрен.

Любимецът на няколко поколения българки смятал да съди невежата шофьорка не само за средна телесна повреда, но и за пропуснати ползи. Заради временното си обездвижване Искрен се принудил да откаже доста участия и концерти из страната. По лекарско предписание той не трябвало да излиза от дома си освен в случаите, в които ходи на раздвижване. Изрично му забранили да пътува и да се натоварва.

Въпреки болките, но с огромна воля успял да изпълни само два-три ангажименти в София, на които пял седнал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Искрен Пецов: Пишман шофьорка едва не ме уби!"

  1. klo   31.01.2014 at 16:05

    toya tutankamon do nego da pla6i malkite detza li go e vzel?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *