Ирен Кривошиева ще се омъжва за шести път

Ники намери истинската любов в лицето на Ирен

  Скандалната Ирен Кривошиева ще подобри собствения си рекорд за ВИП българка с най-много бракове. Актрисата се готви да мине под венчило за 6-и път това лято, се разбра сензационно.

57-годишната Ирен, която развя и своето, и бельото на Стефан Данаилов покрай панаирите с незаконния син на Ламбо – Владо, от няколко месеца има нова любов. Тя живее под един покрив с 9 години по-млад мъж и планира да го отведе до олтара.

Поредната тръпка на русокосата мъжемелачка е фотографът и оператор Николай Николов. Той е известен покрай дългогодишната си съвместна работа с Елена Йончева, с която обиколи всички горещи военни точки по света, а последно снимаха бунтовниците в Сирия. Освен колега тъмнокосият Ники е бил и интимен партньор на топ журналистката, обявиха клюкари от БНТ още по времето, когато блондинката бе спътница на премиера Сергей Станишев. Двамата били заедно около 3 години, но в крайна сметка Йончева го заряза, за да се отдаде на архитекта Пламен.

Връзката между Кривошиева и фотографа отдавна не е тайна в най-близкото й обкръжение. Двамата заживели заедно в къщата й в Банкя още на Свети Валентин, когато той дарил, актрисата със стилен пръстен и й се врекъл във вярност. Според нейни близки това било предложение за брак, което тя е приела без колебание. Кога точно през лятото ще е сватбата обаче, не е известно. И двамата били категорични, че искат да се оженят, въпреки че имат разводи зад гърба си.

Синът на Ирен Владо също бил във възторг от 6-я си поред доведен татко. Причината е, че двамата споделяли еднакви възгледи относно Бог и начина, по който той повелява да се живее.

„Ники си пада сектант досущ като Владко и никак не е чудно, че са се харесали с Ирен. И той като сина й не се бръсне и ходи с чорлава глава, защото смята, че красотата е суета, от която човек трябва да се пази“, разкриват близки до актрисата.

Самата Кривошиева, вярна на стила си да разгласява публично креватните си истории, реши да се похвали в тв ефира с новото си гадже. Тя домъкна Ники на гости в предаването на Гала „На кафе“ навръх Великден и дори го накара да боядисва яйца с нея, което е доста нетипично за мъж. Операторът обаче въобще не се възпротиви на желанията на Ирен и не спря да възхвалява актрисата. Тя е истинска жена, каквато винаги съм мечтал да срещна.

Знае какво иска от живота, знае кои са стойностните неща, а най-важното е, че е успяла да се запази искрена и откровена като дете“, изтъкна младият любим на Ирен, гледайки я с любов. Кривошиева пък е доволна, че покрай любовта си с Николай за първи път мисли, докато обича. Тя призна, че в предишните си връзки – 5 неуспешни брака и още толкова без официален подпис, се е хвърляла лудо – само е обичала и чак накрая е започвала да мисли, докато сега било различно.

 

Осиновяват цигане

Ирен Кривошиева и 9 години по-младият й любим вече имат и общо дете. Те решили заедно да се грижат за 10-годишно цигане, което един ден фотографът завел в дома на актрисата. „Измихме го, изкъпахме го и то започна да идва често“, обяснява Ирен.

Общуването им с детето носело взаимна полза, защото, докато те го учат на хигиена и му помагат с училището, то пък несъзнателно ги учи как да са свободни. Момченцето все по-често преспивало в дома на актрисата вместо при родителите си край Банкя и Ирен и Ники дори обмислят да го осиновят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *