Ирен Кривошиева направила аборт от актьора Филип Трифонов

Ирен Кривошиева

  Филип Трифонов е другият актьор след Стефан Данаилов, от когото Ирен Кривошиева можела да има син. Звездата от „Хотел Централъ“ и колегата й от „Момчето си отива“ се залюбили към края на 80-те години, когато отрочето й Владимир вече било родено, се разбра от хора от театралните среди. Владко можел да си има братче и сестриче също от култов български актьор, но неразбории накарали Кривошиева да махне плода. Тя абортирала в началото на 3-ия месец, което представлявало сериозен риск и за самата нея.

Топлата връзка между Ирен Кривошиева и Филип Трифонов става на снимачната площадка на „Разходка с ангела“. И двамата били женени, а Ирен вече отглеждала малкия Владко от авантюрата си с Ламбо. Славата й на развратница №1 в българското кино вече й се носела усилено.

Филип Трифонов

Първото сближаване става далеч преди терена за снимки. Сценаристът Валери Петров искал да вкара в устата на героите си реплики максимално близки до тяхното светоусещане и изказ. Затова той канел в дома си актьорите и беседвал с тях. Всеки разказвал истински истории от живота си. Докато класикът тракал на пишещата машина, смутеният Филип и хищната Ирен си разменяли погледи и флуиди. Тези гостувания продължили около месец и половина, всяко от тях траело поне по 10 часа. Достатъчно време двама души да се „открият“ и почувстват близки.

Онова, което не се обяснява с думи, а само се нарича любов, се случва много скоро. Честите отсъствия на съпругата на Трифонов допълнително улеснили ситуацията.

Това, че Ирен има син, за когото сама се грижи, не било пречка. Тъкмо обратното, Филип Трифонов, който все още имал само едно дете, се грижел за малкия Владко като за свое. Носел го на раменете си, заедно били на почивка. Даже негодувал, че хлапето е приучавано да нарича татко не Стефан Данаилов, а тогавашния съпруг на Ирен.

Филип Трифонов в кадър от филма "Момчето си отива"

Все пак факторът, че Филип Трифонов е семеен, не бил за подценяване. На кръстопът между две жени, Ран от „Момчето си отива“ измъдрил необичайно решение – всички да заживеят заедно под един покрив любовният триъгълник плюс децата. Дори се ангажирал да убеди жена си, разкривайки й всичко. А междувременно започнал да кани Ирен на гости, за да свикват с бъдещата комуна.

„Получи се точно някаква пошла кинаджийска история. Цялата гилдия остана втрещена от простотиите на Ирен. Фипо си беше загубил ума по нея и не знаеше какви ги върши“, свидетелства актьор от близкото минало.

В абсурдната ситуация жената на Филип Трифонов реагирала така: заявила, че приема, но да минело малко време. Много години по-късно Ирен попитала Филип Трифонов разбрал ли е какво е означавало това „малко време“. Да. Трябвало да се изчака да се роди бебето и по миглите му да се гадае на кого прилича. Мяза ли на Филип, го прибират. Прилича ли на Ламбо – да си ходят.

Не се наложило. Ирен Кривошиева пожелала да абортира детето си от Филип Трифонов. И скоро след това заминала с Владко за Щатите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ирен Кривошиева направила аборт от актьора Филип Трифонов"

  1. Pingback: keto at chipotle

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *