Иво Аръков – бисек*уален?

Иво Аръков не се уморява да повтаря, че с Мика е намерил щастие в любовта
Иво Аръков не се уморява да повтаря, че с Мика е намерил щастие в любовта

  Иво Аръков обича жените, но не отказва и мъжка ласка. Стряскащото разкритие пристига от негови близки приятели, които не могат повече да крият тайната.

„Иво е страхотно момче, но с недостатъчно укрепнала сек*уалност. Не отричаме, че го влече нежният пол. Само че сме го виждали и в прегръдката на друг мъж. Двамата не бяха просто приятели. Знаете как се разпространяват слуховете, но този за Ивчо май е верен. Той наистина има усещане и за мъже“, разприказват се аверите на актьора от „Фамилията“. Според пикантната мълва Аръков бил открит за сцената от Владо Карамазов. Двамата дори живяли заедно няколко месеца, докато Иво успее да се оправи в столицата.

Той сякаш прави всичко възможно да свали подозренията от плещите си. Търчи като луд да опрашва известни български моми. Първо беше Елен Колева, след това Мария Илиева, а сега е под ръка с Михаела Стоичкова. Дъщерята на Камата този път го е хванала здраво за шията. Каквито и да са мокрите сънища на Аръков, той няма как да кривне встрани от правия път.

Владо Карамазов
Владо Карамазов

„Мика го държи изкъсо, както се води непослушна болонка. Изчезна от купоните, не го виждаме и по заведенията. Ако излиза вечер, винаги е в компанията на новата си приятелка. То бива любов, бива страст, но това вече е прекалено“, ругаят от тайфата на Аръков, които са го изгубили като редовен участник във веселяшките запои. Актьорът с руска жилка твърди, че новото му амплоа на домашен любимец никак не го дразни.

„Срещайки Михаела, най-сетне намерих своето място. Преди това правех характерните грешки на младостта. Влюбвах се в хора, които ме разочароваха жестоко. Сега наистина съм щастлив.

Всеки миг, прекаран с Мика, е изключително ценен за мен. Двамата с нея се забавляваме, вярваме в доброто и рецитираме стихове на Христо Фотев“, споделя актьорът.

Той мечтае да заведе приятелката си на гости на родата в Русия. Дядо му събира голяма сума пари от продажба на имоти и решава да се премести в Русия. Там се ражда бащата на Иво, който се връща в България и се жени за красива нашенка.

Михаела Стоичкова
Михаела Стоичкова

„Със сигурност ще ме посрещнат добре в Русия роднините по линия на баба ми. За съжаление нямаме време да предприемем дълго пътуване и се ограничаваме да отидем на планина или море, когато успеем да си откраднем малко почивка“, споделя красавецът, който беше доста набързо обявен за с*кс символ. Той се хвана за имиджа като удавник за сламка и започна да го парфюмира с производството на романтични стихове и още по-сълзливи музикални парчета. Иво обича да казва за себе си, че е самороден талант и ако не е актьор, лесно ще пробие на музикалната сцена. Истината е, че професорите в НАТФИЗ едва не го изхвърлят като мръсно коте по време на изпитите. Момчето от Белослав се държи с изпитната комисия все едно театралната академия е собственост на баща му.

„Пристигнах за изпитите със солиден тен и много мускули, които правех в свободното си време. Сигурно са ме помислили за мутра и въобще не се държаха много добре с мен. Добре, че се бях подготвил добре и не ме

Елен Колева
Елен Колева

изгониха“, признава си гаджето на Михаела Стоичкова. Той става актьор, защото просто не знае с какво друго да се захване. Съдбата е на негова страна и много бързо се урежда с място в постановка на Явор Гърдев – „Козата, или Коя е Силвия“. След това го канят и за филма „Кецове“, а после го ангажират за сериала, който се радва на добър успех.

Малко преди това бисек*уалният творец за една бройка изпуска доста по-изгоден ангажимент.

Той преминава с успех през няколко кастинга за главната роля в „Под прикритие“. Иво е харесан от продуцентите, но в последния момент от БНТ заявяват, че искат Ивайло Захариев да влезе в образа на доброто ченге Мартин. Настава голяма олелия.

„Иво нададе вой до Бога. Обвини във всички земни грехове Ивайло. Канеше се дори да разследва кой го е набутал в „Под прикритие“. Двамата и до днес не могат да се понасят и сигурно ще стигнат до бой, ако се засекат в някое заведение“, признава колега на Иво от сериала „Фамилията“. Самият Аръков не крие своята ненавист към връзкаря, уредил се с главната роля в един от най-хитовите и добре платени проекти в телевизионния ефир.

„Вярно е, че почти ме бяха избрали да играя Мартин. След това повикаха друг актьор. Със сигурност щях да развия образа по различен начин, но това са си мои идеи и не искам да ангажирам никого с тях. Зрителите сами могат да преценят как се справя другият артист в тази роля“, опитва се да запази хладнокръвие 25-годишният актьор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *