Иван Станчев се опитал да прецака смъртта си

Иван Станчев
Иван Станчев

  Иван Станчев, астрологът, който с помощта на звездите предвиждаше съдбите на известните българи, впрегнал всичките си способности, за да изиграе своята, предвидила му среща със смъртта, но се оказал твърде слаб и безпомощен пред орисията си. Звездоброецът се предаде в последния ден на септември преди 6 години.

През седмиците преди смъртта си Иван Станчев се мъчил като грешен дявол. Лимфомът, рак на кръвта, в напреднал стадий, буквално го превърнал в жив скелет – и без друго слабата му фигура за отрицателно време се стопила до кожа и кости, главата му лъснала като кубе, след като косата му окапала до последния косъм.

Зъбите – и те. Ужасяваща, гледка!

Астрологът нямал навика да врачува на самия себе си, но известно време преди да му открият заболяването, си направил хороскоп.

„От него е разбрал, че нещата не отиват на добре. Когато състоянието му се влоши, ми показа хороскопа си. Призна ми, без да уточнява точно как, че се е опитал да промени съдбата си, да „отработи“ нещата по някакъв начин, да се спаси от най-лошото. Но се оказа, че не всеки хороскоп е податлив на отработване“, споделя вдовицата на Станчев Оксана Хорват.

Преди смъртта си Иван видял в хороскопа си, че Анаис ще израсне само с майка си Океана
Преди смъртта си Иван видял в хороскопа си, че Анаис ще израсне само с майка си Океана

Събеседникът със звездите видял не само своята смърт, но и на роднините си. Още преди да се запознае с бъдещата си съпруга, шестото чувство на Иван му подсказало наближаващо зло. Направил си хороскоп и от него узнал, че в близко бъдеще семейството му ще намалее с двама душ.

Било края на 90-те, когато Станчев със свой съдружник държали ресторант в Германия. Тогава се притеснил ужасно, взел първия самолет за България. Докато си тръгне обратно, починали и двете му баби.

Събирайки се с тях на онзи свят, Иван Станчев продължил да навестява земните си близки, твърдят от обкръжението на вдовицата му. На малцина е известна мистериозна случка от кръщенето на дъщеря му Анаис, което било след смъртта на баща й. Според Оксана духът на покойния й съпруг е присъствал до нея и момичето им в онзи ден.

„Случи се нещо много странно. По време на самото кръщене не усетих нищо, но когато разглеждах снимките, го видях. На една от тях, точно до мен и Анаси, се бе появило някакво светло петно. Първо помислих, че е някакъв блик, но когато се допитах до фотографа, стигнахме до извода, че реално няма от какво да се е получил.

Обяснението за мен е, че душата на Иван със сигурност е била с нас в онзи момент“, казва родената в Беларус Оксана, която наследи професията и бизнеса на астролог №1 у нас. По мнението на всички обаче тя няма и половината от неговия талант.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *