Иван отказа алкохола заради Ирина Сарачинова!

Иван Христов и Ирина Сарачинова

  Няма невъзможн и неща!“, гласи девизът на предаването „Сблъсък“ още от първото му издание преди години. Тази максима сега намира потвърждение и в живота на единия от двамата създатели на хитовото токшоу – Иван Христов.

За него някога бе немислимо да издържи и ден без алкохол, но днес ситуацията е коренно различна. „Опосумът“ се е справил с най-големия си порок и е готов да се закълне, че никога повече няма да посегне към чашката.

Вече цели две години Иван не консумира спиртни напитки. Той не се изкушава да натопи устни в халба бира дори когато около него е пълно с хора, вдигащи наздравици. По купони и събирания Христов е свеж като репичка, което си е цяло чудо.

Основната заслуга „опосумът“ да откаже пиенето е сегашната половинка в живота му – Ирина Сарачинова, която след развода си носи фамилията Тенева. Макар че в началото на любовта им всички бяха настроени срещу тях, се оказва, че чаровната млада дама влияе добре на продуцента.

Бившата му жена Вихра например така и не можа да го откаже от чашката за десетте години, в които бяха заедно.

Излиза, че докато „отчаяната съпруга“ бе заета да заформя медийни панаири и да плюе Иван където и пред когото й падне, нейната заместница е отказвала любимия си от порока му. Сега усилията й вече са дали резултат и Христов е нов човек. Освен че напоследък не близва спиртни напитки, той е станал и по-отговорен баща. Макар да не живее под един покрив със 7-годишната си дъщеря Ава, „опосумът“ се старае да прекарва колкото се може повече време с нея. Освен това всеки месец превежда сумата от 3000 лева в сметката на бившата си жена, за да могат тя и Ава да живеят без лишения.

Вихра

Уви, вместо да е благодарна и да поддържа нормални отношения с екссъпруга си, Вихра продължава да сипе огън и жупел срещу него. Е, поомекнала е малко, откакто Иван й внася редовно издръжката, но пак си наглее, както само тя умее. Мнозина подозират, че претенциите й към Христов са подклаждани от личния й съветник Жоро Игнатов. Според слуховете двамата са станали и интимно близки, откакто са си набелязали „опосума“ за свой враг №1.

Междувременно Иван и Ирина се радват на пълна домашна хармония. Те обаче нямат никакви намерения отново да застават пред олтара, след като веднъж са се парили в брака. Подобно на гаджето си, водещата на „Град на ангели“ също не поддържа отношения с бившия си партньор. Тя намира начин да отглежда двете си деца Вирджиния и Георги, без да получава тлъста издръжка от 3000 лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *