Зли хора направили магия на Бони да не случи на мъж

Бони

  Тегне ли проклятие над Бони? Въпрос, който изглежда логичен на всички онези, които са запознати със съдбата на ромската ВИП съквартирантка. През целия й живот за гласовитата циганка се повтаря един и същ сценарий – с когото и да заживее, той се пропива и започва да я малтретира. Вече дори и самата Бонка подозира, че зли хора са почернили живота й с магия.

Кои ли са заподозрените? Фолкзвездата допуска, че е прокълната от родата на бившия си мъж Михаил, по прякор Мечи.

Докато бе с видинския цигански барон, Бонка живееше като принцеса. В този период домашно насилие над нея нямаше. След раздялата й с Мечи обаче черната серия в живота й се разгърна. Бившата солистка на оркестър „Кристали“ започна да привлича алкохолици, склонни към агресия. И, естествено, отнасяше тупаниците им върху крехкото си женско тяло.

От родата на Мечи неведнъж я заплашвали с магия. Защо ли? Има си причини.

Връзката й с видинския цигански баровец била обречена още от самото начало.

По онова време Бонка живеела под един покрив с пловдивчанин, а Мечи – със законната си съпруга и няколкото си деца. Тогава всичко това не изглеждало кой знае каква пречка за любовта на ромската перла и барона от Северозападна България. Струвало им се, че въпреки всичко могат да са щастливи.

На Бони й било омръзнало да отнася шамарите на гаджето си и се хвърлила в обятията на Мечи. Той я приел на драго сърце. Бил толкова влюбен в нея, че дори обмислял да се разведе с майката на чаветата си.

„Преди мислех негативно за тези, които имат връзка с женени мъже. Но така се случи при мен. Бащата на детето ми — Мечи, искаше да останем заедно, но аз не приех. В един момент осъзнах, че няма да имам живот с него“, споделя Бонка Илиева, както е истинското име на звездата по паспорт.

Бони с дъщеря си Михаела

За фамилията на Мечи открай време се носят стряскащи слухове. Говори се, че родата върти транспортни фирми и развива животновъдство, но в същото време върти и грандиозни далавери с ДДС.

Дали това последното е оказало влияние, не е ясно, но Бонка решила да се раздели с ролята на любовница на цигански бос.

„Искаше да ходя да живея във Видин. Казвах му, че не си е оправил нещата и че аз вече съм направила доста грешки. През времето, в което живеех с него, се чувствах грешна, нечиста, нещо ми тежеше. Изкарахме заедно 5 години. В един момент реших, че трябва да се разделим. Казах му, че започвам нов живот. Не му стана приятно“, откровеничи певицата.

За решението й да напусне Мечи няма как да не са повлияли и майка му и жена му. Двете заплашвали да направят тежка черна магия на певицата, ако не се откаже от бащата на детето си. Но дали са изпълнили заканата си, или великодушно са простили на Бонка след оттеглянето й, историята мълчи.

Към днешна дата певицата отглежда сама дъщеря си Михаела. Таткото спрял да се интересува от щерката в мига, в който фолкзвездата си тръгнала от него.

От голямата си любов и разочарование Бони запазила само луксозния си апартамент в столицата. Щерка й пък къта от баща си 60-грамова златна коронка с брилянти и перли, както и медальон във формата на слънце с нейния образ. Бижутата малката Михаела получила в далечната 2006 година. Тогава родителят й ги подарил за кръщенето й.

„Питам я дали й липсва тати, а тя казва: „Не, мамо, ако на него не му липсвам. В теб намирам силната майка. Ти си ми всичко“, цитира Бони дъщеря си, преди да влезе в Къщата на „ВИП Брадър„.

Семейният живот не й липсва. Тя никога не е крила, че докато е живяла с Мечи, е търпяла укори не само от неговата фамилия, но и от своята. Родителите й трудно приели факта, че единствената им дъщеря има извънбрачно дете, и то от женен за друга мъж. Били против и да става певица, но с времето свикнали и с това. Днес помагат в грижите за Михаела и се радват на професионалните успехи на дъщеря си. И, разбира се, страдат за несполуките й в любовта.

След Мечи единственото гадже, което Бонка представи официално, бе някой си Милен и той уж бизнесмен. И с него певицата живя известно време на семейни начала. Приказката й приключи, след като любовникът й започна да злоупотребява с алкохола и да й посяга. Във фолксредите се коментира, че в онзи период в дома на Бони ежедневно избухвали пиянски скандали, разнасяли се писъци и хвърчали чаши. Алкохолът провокирал и ревността на Милен, и агресията му. Обладан от злите духове на ракията, той си позволявал да посяга на Бонка даже пред детето й.

Певицата не издържа на тормоза и напусна душманина си. Злите езици твърдят, че и след това е имала краткотрайни връзки с агресивни мъже, но самата тя никога не потвърждавала на всеослушание.

И преди да срещне видинския барон Мечи и да му роди дете, Бони е поемала на равни дози и любов, и шамари. При това не от един, а от цели трима мъже. Първият бил безработен музикант. В продължение на 8 години той я подлагал на физически и психически тормоз. Зарязала го чак когато в яростта си я замерил с бутилка и едва не пукнал главата й.

Следващата любов на Бони също била с колега. И той често я побийвал. Не повече обаче от пловдивския бизнесмен, с когото певицата живяла за кратко, преди да се отдаде на Мечи. Човекът от под тепетата не само я налагал, но й забранявал и да пее, да се вижда с приятели и да излиза без него. Буквално я държал под ключ, за да не се изкушава и да не си разваля дисциплината.

„Мъжко момиче съм, защото животът ме е направил такава. Но това не ме плаши“, споделяла е винаги Бони. Днес тя се радва на задоволителна кариера, но продължава да страда от липсата на любов. Нищо чудно проклятието, което тегне над нея, все още да е в сила, коментират в бранша. Поради тази причина мнозина са убедени, че Бони се е отказала да си търси мъж. Предпочитала да се отдаде на кариерата и дъщеря си, отколкото да търпи пристъпи на ярост.

 

Няма средно ще доучва

Като ученичка Бони най-много си мечтаела да бъде певица и да си купи дънки и златно пръстенче. Второто си желание осъществила още с първия си хонорар. С дънките се уредила малко по-късно. Сливенската перла спестила пари от участия зад граница и си напазарувала не един, а два чифта панталони от деним. Пачката й стигнала и за дрънкулки.

Най-малката съм в нашето семейство. Парички нямаше за мен кой знае колко. Съученичките ми имаха дънки, казваха им сафари и бяха модерни. Много си мечтаех за такива, но нашите нямаха възможност. Когато заминах да пея в Югославия, си обещах да си взема не един, а два чифта. Само си представях как ще си накупя дънки сафари и ще си сложа златен пръстен“, разказвала е Бони. Фолкзвездата израснала под строг контрол. Родителите й били консервативни и държали щерка им да спазва определени правила. Бонка имала вечерен час, стараела се в училище и не излизала с момчета. За послушанието си била възнаграждавана с по 20 стотинки джобни всеки ден.

„А на братята ми даваха по 25. В един момент се почувствах наранена и започнах да им взимам по 5 стотинки. Така разполагах с 30. Докато един ден един от братята ми не разбра. Той седна с майка и попита защо са спрели да им дават по 25 стотинки. Признах, че съм взимала от техните. Оттогава вече не ме деляха“, разказа преди време певицата.

Дисциплината Бони нарушила към края на прогимназиалните си години. Решила да става певица напук на родителите си, които я виждали като семейна жена с престижна професия. Майка й, помощничка в детска градина, и баща й – строител, били твърдо против Бонка да извива глас по кръщенета и сватби. Не променили мнението си дори когато щерка им кандидатствала тайно и се записала в музикалното училище в Котел. Родителите на Бони били непреклонни – как така дъщеря им ще живее сама на квартира в друг град?! „Записаха ме в ТОХА. Тогава всички мои връстници искаха да учат там“, споделяла е Бони.

Тя така и не завършила средно. Сбъднала мечтата си и станала певица. Днес обаче е решила да довърши започнатото и сериозно заляга над уроците.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *