Зейнеб напира за брак с милионер

Зейнеб Маджурова

  Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова е от жените, които знаят какво искат от живота. Главната й цел обаче не е да получи свое собствено предаване, за каквото мечтаят колежките й от нейния ранг. Чаровната туркиня има друга, много по-голяма амбиция – да стане милионерска съпруга.

Зейнеб е от малцината участници в „Биг Брадър“, които съумяха да извлекат ползи от споходилата я в Къщата популярност. След края на риалитито чаровната туркиня бе едва 18-годишна, но успя да си даде сметка, че е глупаво да се превръща в еднодневка в леглата на богати чичковци. Ако бе избрала този път, щяха да я употребят и захвърлят като ненужен парцал – това тя добре го разбираше.

Вместо да се хвърли на първия срещнат ухажор, Маджурова се внедри в хайлайфа. А като се почувства там в свои води, си позволи да забърше и няколко баровеца, но никога само за една нощ.

С гаджето си Стоян Балевски

Хубавицата неведнъж е твърдяла, че не е леко момиче и си пада по сериозните връзки.

Стабилен мъж е и последният й интимен приятел. Официалното гадже на Зейнеб се казва Стоян Балевски и е син на известен предприемач. Младежът помага на родителите си в успешния им бизнес и си докарва солидни доходи.

Стоян успял да се изучи зад граница и бил изключително ерудиран. Въпреки, че е завършил престижен университет в Лондон, той предпочел да се върне обратно в София вместо да търси късмета си по света. Желанието му било един ден да оглави семейната бизнес империя и да разшири още повече дейността й.

Любовта със Зейнеб младият баровец успял да опази в тайна почти цяла година. Двамата се запознали чрез общи приятели. Маджурова също била сред причините Стоян да се установи в България, а не в някоя по уредена държава.

Отскоро пък двамата с изгората му са се пренесли да живеят под един покрив.

Това според мнозина е сигурен знак, че възнамеряват да станат семейство.

Да бъде милионерска булка е най-голямата мечта на Зейнеб. За да прекарва повече време с любимия си, тя дори отказала да влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ в последния засега сезон на риалитито, като по този начин изтървала апетитен хонорар. „Изчислила е, че парите ще й се върнат многократно, ако настоящият и приятел реши да я превърне в своя законна жена и й предложи брак“, злословят колежки на тв звездата.

Репортерката на Гала е загатвала, че е готова да загърби кариерата си в името на бъдещите си съпруг и деца. „Семейството е най-важно“, категорично е отсичала тя.

Запознати твърдят, че тя вече е преглътнала всички тъмни страни на своя любим. Примирила се с ревността му и разредила самостоятелните си излизания. Запознала го и с всичките си приятелки, та да може той да е спокоен, когато я пуска по заведения. По този повод познатите на блондинката дори се шегували, че Стоян още отсега е решил да сложи Зейнеб в клетка, та да не му я открадне някой по-заможен.

И преди да омае Балевски, Маджурова имаше опит във връзките с мъже от сой. В любовното й тефтерче са записани любимите жертви на златотърсачките: несебърският бизнесмен Чавдар Александров, скандалният ресторантьор Ники Методиев – Пилето и племенникът на главния архитект на София Петър Диков – Иво. Последният дори запозна Зейнеб с една от големите й приятелки в момента – Никол Станкулова, която ходи с друг наследник на заможна фамилия.

С днешна дата туркинята отрича да е била интимна с цитираните по-горе плейбои. Обяснението за това е, че не иска да дразни настоящия си любим. „Само приятели сме с всичките. Никога не сме били гаджета“, отсича брадърката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Зейнеб напира за брак с милионер"

  1. злати   25.03.2013 at 11:47

    Тоя „богаташ“трябва много да е закъсал,щом е опрял до Зейнеб-горкия!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *