Зарязаната от Зуека – Нина Димитрова си търси ново гадже!

Нина Димитрова

  51-годишната, вече бивша жена Зуека – Нина Димитрова, е започнала се оглежда за негов заместник, научихме от приближени източници. Властната госпожа си търсела някой, който да е същият чехльо (тоест кротък, послушен и разбран) като „господаря на ефира“. На нея не й трябвал самонадеян красавец да й се перчи вкъщи и да не може да го командори.

Макар да е минало вече доста време от раздялата й със Зуека, Нина продължава да сипе огън и жупел по негов адрес. „Неблагодарник! Направих го звезда. Ако не бях аз, сигурно щеше да продава мартеници в някой подлез като Слави Трифонов“, мърморела театралката.

Напоследък Нина се е претрупала с ангажименти, само и само да не мисли за изоставилия я бивш кукувец. Режисьорката започнала да преподава „Клоунада“ в НАТФИЗ. И именно сред студентите си в актьорския ВУЗ се озъртала за някое ново любовно завоевание.

Тандемът на Нина и Зуека се разпадна още преди 2 години, но двамата успяха да опазят драмата в тайна от колегите си до миналото лято. „Единственото, нещо което ме държеше да остана в предишното си семейство, беше дъщеря ми“, твърди водещият на „Господари на ефира“.

Нина с Зуека и дъщеря им

Под диктата на бившата си половинка той живя цели 2 десетилетия. Актьорът бе безгласна буква и в общия им бизнес – театър „Кредо“.

Още в началото на връзката им, Зуека предложил брак на Нина. Това станало на семейна запивка с бащата на режисьорката. Почерпен, талантливият комик паднал на колене и поискал ръката на изгората си от родителя й. Самата театралка обаче отказала да мине под венчило, измъквайки се с оправданието, че не обича сватбите.

Нина хвърлила око на значително по-младия от нея Зузи още когато му преподавала в театралната академия. А той, макар да бил женен за журналистката Румяна Узунова, се поддал на ухажванията. И бързо-бързо подал документи за развод.

Новата му половинка го прилъгала с обяснението, че връзката им е кармична и че с нея ще просперира в професията. Тя обещавала да го урежда да играе на най-големите наши и световни театрални сцени.

Е, съдбата си го върна тъпкано на разтураната на чужди семейства. Преди 2 лета провидението се стовари на главата й със страшна сила. Зуека заряза жена си заради по-младата Анна – асистент-режисьорка в култовото предаване за гафове на Джуди Халваджиян.

В шоусредите се мълви, че Зузи открай време имал интимност с колежката си от телевизията. Тя покорно изпълнявала ролята си на любовница и чакала момента, в който ще дойде нейният ред да засвири първа цигулка.

Зуека признава, че е трябвало да се раздели с Нина много по-рано. Сегашната му половинка му давала нужното спокойствие, сила, вяра и любов. С две думи – правела го щастлив. „Усещам, че съм на прага на нов етап от живота си с Ани“, откровеничел талантливият актьор. И не изключвал възможността да се ожени и да направи дете на асистент-режисьорката.

„Не смятам, че съм извършила нещо, за което трябва да се извинявам на някого или да се оправдавам и да хленча.

Всичко онова, което съм преживяла е уникално и от него би могло да излезе страхотен филм. Връщайки лентата назад, осъзнавам, че филмът се оказва доста дълъг. В него се открива всичко необходимо за един „Оскар“ – любовта, която е предполагала повече от колегиална преданост, последователност от драматични и комични епизоди, редуващи се с шеметни възходи и успехи, и, разбира се, идва неочаквания и драматичен финал. Би се получил един филм за двама млади влюбени, бездомни, безпарични, но до безумие предани на театъра, започнали от нулата и успели да извървят доста дълъгия и труден път към успеха“, коментира съжителството си със Зуека и последвалата драма наранената Нина. Тези, които я познават обаче, са готови да се обзаложат, че тя няма да страда вечно. Щяла да си намери друг клетник, когото да оплете в мрежите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *