Зарязаната от Зуека – Нина Димитрова – в тежка депресия!

Нина Димитрова и Зуека преди раздялата

  Нина Димитрова спря да живее, след като се разчу за скандалната й раздяла със Зуека, алармират нейни съседи. Актрисата се е барикадирала в дома си от седмица и не дава никакви признаци, че съществува по цял ден.

От апартамента на Нина в столичния квартал „Редута“, където доскоро живееше и Васил Василев, не се чуват шумове, щорите са плътно спуснати, а вечер се процежда само бледа светлина като от нощна лампа.

Комшиите на актрисата вече започнали да се притесняват за психическото й състояние и някои дори се престрашили да звъннат на вратата, за да проверят дали всичко е наред. Нина обаче отказвала да говори с когото и да било и не се показвала.

„Излезе Девина и попита какво искам. Нямах сили да занимавам детето с клюки и интриги и затова само попитах дали е сама, а тя каза, че и майка й си е вкъщи. После видях малката да слиза до магазина за хляб и безалкохолно“, обяснява бъбрива съседка, която страда, че вече не засича лъчезарната Нина около блока. Преди двете често разменяли по някоя дума – най-вече за стайни цветя, каквито актрисата обичала и гледала в хола си.

Растенията и щерката Девина сега са единствената утеха за жената, която Зуека заряза заради младата си любовница Анна Вичева. Нина е принудена да се крие в дома си, докато скандалът отшуми, защото не иска да чува шушукания зад гърба си и да я съжаляват. Според комшиите й именно това е причината да се крие.

„Тя е много горда и цял живот не се е оплакала за нищо. Тук е от 15 години, но не е изохкала, дори като гледаше сама бебето като малко. Мъкнеше и него, и торбите и все казваше, че животът й е песен. Затова публичния резил сега я съсипва“, коментират още съседите на актрисата.

Зуека с Нина Димитрова и дъщеря им Девина

Те обаче не съдят и Зуека и говорят с уважение и за него. Мнозинството са категорични, че актьорът бил душа човек и сигурно е имал основателна причина да остави семейството си. „Уцелил го е Купидон с някоя стрела, а от тези работи човек нито може да избяга, нито да си ги избира“, философстват доскорошните комшии на водещия на „Господари на ефира“.

Те са категорични, че не са забелязвали Зуека в близките два месеца да се връща в семейното жилище. Не идвал дори при детето, но пък малката често излизала, като пред дома й идвало да я взима такси и съседите предполагат, че я кара при баща й.

Междувременно Зуека призна, че в живота му има нова жена. Той дори поясни, че е с нея още отпреди 9 месеца и двамата живеят заедно като двойка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *