Лияна забранява секса на щерката си, докато навърши 21

Лияна с дъщеря си Дениз

  „Дъщеря ми не трябва да има нищо общо с мъж до навършването си на 21-годишна възраст“, обяви Лияна в предаването „Жените говорят“ по ТВ 7. Пред Жени Калканджиева и Мая Савова изпълнителката на „Лошите момичета“ дебело подчерта, че е доста ревнива по отношение на щерка си.

Лияна се е заклела да брани малката Дениз с цената на всичко. А по всяка вероятност подобни са намеренията и на бащата на момиченцето -наркотрафиканта Махмуд. Мъжът на фолкпевицата е от кюрдски произход и по отношение на семейството си е доста консервативен. „Махмуд не е много по романтиките, но ме обича дълбоко и искрено. Дори ми прости изневяра, което е много трудно, особено при мъжете. Мислех си, че щом не ме обича по начина, по който си представям, може и да не е любов нашето, но сбърках“, призна развълнувана Лияна в тв ефир. И допълни, че с половинката й се стараят да загърбят старите грешките.

Пред Жени и Мая красивата изпълнителка се върна назад във времето и разказа за трепетите, които я обзели при новината, че чака дете. „Тестът за бременност ми го купи Светльо, братът на Коце, първият ми братовчед. Странното беше, че цикълът не ми беше закъснял, но имах странно усещане и знаех, че съм бременна. Тестът отчете положителен резултат“, сподели Лияна.

Един от най-тежките моменти в живота й бил арестът на любимия Махмуд. Тикването му зад решетките помрачило семейното й щастие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *