Журналистката Лора Скорчева притеснена за сина си от брака й с Румен Балабанов

Лора Скорчева

  Тв журналистката Лора Скорчева има трима синове, като най-притеснена е за средния Здравко. Той, както и батко му Велико са от брака й с Румен Балабанов, създател на култовите вестници на прехода „Кой си ти“, „Клуб 15″ и „Психо“. Покойният вече медиен бос бе основател и на телевизия само за врачки – прословутия Канал 2001.

Лора Скорчева започва кариерата си като стажант-журналист в неговите издания. Дъщерята на тв легендата Величко Скорчев после се насочва към телевизията и създава предаването „Ранобудник“ в бившата „7 дни“. Скорчева има и трети син Кристиян, от следващата й сериозна връзка. Тя обаче трудно

Румен Балабанов

събира момчетата си накуп. Средният Здравко прекарва голяма част от детството си при баба си и баща си, починал през октомври 2012 г.

Лора се тревожи, че загубата се е отразила най-тежко именно на него. Повече от всякога журналистката се опитва да общува с него и да бъдат повече време заедно. Днес Лора Скорчева се чувства необвързана. Тя се завърна в телевизията – майка БНТ, където също е работила преди години. Длъжността й е редактор в „По света и у нас“. Никой досега не й е подхвърлил, че е връзкарка, защото Величко Скорчев, славещ се като един от най-трудолюбкзите и добросъвестни журналисти на БНТ, повече от 15 години не е стъпвал в нея. Величко от години не се отбива в телевизията, обиден от отношението на началниците към ветераните като него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *