Дъщерята на Камата – Михаела Стоичкова скъса с Борис Папазов

Михаела Стоичкова и Борис Папазов не изкараха заедно и една година

  Най-лелеяната футболна наследница Михаела Стоичкова отново е свободна. Голямата дъщеря на треньора на „Литекс“ Христо Стоичков се е отказала от олтара, към който се бе запътила под ръка с юношата на „Левски“ Борис Папазов, дочу се от приближени източници.

Двойката скъсала предбрачния си договор така, както често се разделят клуб и футболист по взаимно съгласие. От обкръжението им издават, че няма конкретна причина за раздялата им, чисто и просто дошъл моментът, в който си омръзнали и открили, че не са един за друг. Банално!

„Пак добре, че проумяха последното рано-рано. Че Михаела беше дала зор да къса с моминството на 24″, обсъждат разтурената връзка близки до семейство Стоичкови.

В него приели със смесени чувства раздялата на Мика. Жените в родата я подкрепяли в намерението й да се задоми и останали като попарени, когато им съобщила, че ще трябва си търси нов жених.

Единственият удовлетворен от драматичните събития в сърцето на дъщеря си бил Камата. Наставникът на четирикратните шампиони от Ловеч бил твърдо против наследницата му да създава семейство на тази възраст и даже почерпил в „Литекс“, че още няма да има зет.

Пред Мика настоявал, преди да започне да пере чорапите на съпруга си, да си поживее, но и да се научи да си изкарва прехраната с пот на челото.

Ако се вярва на клюката, Стоичков бил категорично против сватба. Пред спортна компания дори подхвърлял, че омъжи Ели се Михаела, преди да (навърши 30 години, ще остави зет си, който и да (е той, сам да издържа семейството си. „Наготово няма нищо да им дам. Мен някой давал ли ми ? Никой! Сам всичко постигнах“, биел се в гърдите Ицата.

По всичко личи обаче, че Мика Стоичкова няма да удържи бащиния ултиматум и ще се постарае скоро да си намери нов ухажор. „Тя е много любвеобвилна и влюбчива. Възхищава се на родителите си и мечтае да създаде стабилно семейство, каквото е тяхното“, разкриват приятелки на Михаела.

Преди да се установи за постоянно в София, г-ца Стоичкова бе сгодена за пилота Дани Клос. Професионалните им ангажименти обаче се оказаха непреодолимото препятствие към сватбения им олтар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Дъщерята на Камата – Михаела Стоичкова скъса с Борис Папазов"

  1. Velko   04.12.2012 at 17:18

    Abe toq Papazov e GAY ako ne ste razbrali , vijte go v facebook s kakvi hora se sabira i ot kakvi zavedeniq ima snimki 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *