Дичо изгонен от D2 заради наркотици

Дичо Христов
Дичо Христов

  Забол е два чадъра в земята и е разположил на една ръка разстояние хладилната чанта с бирата. Натам е лесно. Седи си на удобния сгъваем стол, отпива студено пиво и вади уклеите един след друг. Така минава един ден от живота на Дичо, когото всички тийнейджърки обожаваха в славните му години като фронтмен на „Д2″.

Сега Дичката много по-малко пее и повече хапва пържен сафрид. Затова и феновете на риалити формата „Музикална академия“ се удивиха от шкембето на музиканта, което той гордо показваше още в първите епизоди на шоуто. Да се чуди човек как се е налял толкова певецът, при положение че от години опитва да води здравословен начин на живот. Той не яде месо вече почти 16 години. Позволява си единствено да опитва риба, но пилешкото, телешкото и свинското ги е зачеркнал завинаги от менюто си. В случая не става дума за някакво увлечение по толкова модерните философии, че не бива да ядем нищо, чийто живот е бил насилствено отнет. Дичо се разделя с месото след инцидент, който може да му коства дори живота. Всичко започва с няколко добре ухаещи кюфтета.

Дичо и Диляна Попова
Дичо и Диляна Попова

„През 1997 г. цяло лято свирихме с „Д2″ на Златни пясъци. Прекарвахме си супер, но имахме проблем с храната.

Нямаше кой да ни готви и често засядахме в капанчето срещу хотела, където правеха страхотни кюфтета. Вкусни си бяха, но и опасни. С тях в организма ми влезе някаква бактерия, която на свой ред е решила, че съм много вкусен. Започнах скоростно да слабея. Кой знае какво щеше да се случи, ако лекарите не я бяха открили и атакували с мощни антибиотици. Докторът категорично ми забрани да вкусвам месо, докато не се излекувам напълно. След това някак си продължих да спазвам вегетарианския режим, въпреки че си угаждах с пилешко от време на време. А после и него го спрях“, разказва Дичо.

След като му се получава с месото, той решава да се откаже и от други зависимости. Една от тях е Диляна Попова. Дичо я разкарва с един кратък, но достатъчно съдържателен телефонен разговор. Причината е, че сек*ът им хич не върви.

Дичо (вдясно) гостува на участие на сегашния състав на „Д2"
Дичо (вдясно) гостува на участие на сегашния състав на „Д2″

В пресата излезна твърдението, че Диляна Попова, славеща се като една от най-красивите български жени е голям противник на качественото креватно родео. Впоследствие и двамата се втурнаха да опровергават тази информация, но опитите им да потулят работата не сполучиха. Факт е, че Дичо се е оплаквал пред авои приятели как Диди го държи на сухо със седмици.

Подобно разминаваме в сек*уалните интереси няма как да не се отрази и на най-стабилната връзка. В един момент Дичо се престрашава да сложи край на авантюрата му с Диляна и до днес не съжалява, че е изпуснал толкова изящна, но в същото време скарана със сек*а красавица.

Далеч повече му тежи решението да скъса с Д2. Публична тайна е, че той има сериозни проблеми с наркотиците и става невъзможен за работа. Кара се жестоко с останалите момчета. В един момент другият фактор – Димитър Кърнев, му посочва вратата. В крайна сметка раздялата се оказва фатална и за двете страни. Дичо прави едно-две парчета, които не се въртят. Още по-неслушаеми са новите песни на групата с новия им фронтмен Дидо. „Всички загубихме много заради глупави препирни и скандали.

Със сигурност и до днес щяхме да сме на върха и да печелим като луди от участия. След нас така и не се появи друга група, която да е толкова популярна в България. Ако днес ми предложат да се върна, не бих се съгласил, защото вече съм стар за подобни групарски емоции“, твърди Дичо.

Дичо с гаджето си Карина
Дичо с гаджето си Карина

Той наистина е успял тотално да се превъзпита. Някогашният фен на оргии с алкохола, фенките и друг вид стимуланти сега гледа да прекарва колкото се може повече на морето.

Там, на достатъчно спокойно място, е отворил кръчма. Партньор в начинанието е приятелката му Карина. Двамата въртят заведението и дават стаи под наем. Парите не са много, но животът е качествен. Дичо лови риба и прави вино за зимните месеци.

„С Карина се чувствам супер. Помагаме си в бизнеса, въпреки че ми е малко смешно да се вживявам в ролята на ресторантьор. Правим го за забавление и сигурно заради това ни върви“, твърди музикантът. Той е готов и за друго много по-сериозно житейско предизвикателство, от което години наред упорито бяга.

„Навлизам във възрастта на сериозните решения. Затова и през следващата година мисля да се оженя за Карина. Сватбата и сега ми се струва като едно странно приключение, но няма как да се скатавам. Време ми е да се сдобия и с наследник“, с усмивка коментира звездата от „Музикална академия“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *