Диляна Попова мрази сек*а

Диляна Попова
Диляна Попова

  Неколцина известни българи са обект на завист от стотици хиляди свои сънародници заради шанса си да имат връзка с Диляна Попова. Манекенката съвсем спокойно може да се нареди в топ пет на най-красивите жени в целия свят. Всеки втори я пази за мокрите си сънища и се чуди каква ли тигрица е Диди в леглото.

Е, пробвалите я жестоко и безмилостно разбиват на пух и прах мечтите на толкова много надъхани мачовци. Оказва се, че най-красивата в африканското риалити на Би Ти Ви хич не си пада по секса.

В действителност Диляна е една от манекенките, която не може да се похвали с бурен интимен живот. Добре известни са отношенията й с подземния бос Христофорос Аманатидис – Таки, както и с бившия солист на Д2 -Дичо. Преди тях Диди почти няма с какво интересно да се похвали.

Дичо бил обречен на сек*уално въздържание, докато имал връзка с красивата Диляна
Дичо бил обречен на сек*уално въздържание, докато имал връзка с красивата Диляна

„Бях доста скромно момиче. Някои приятели дори до днес ме нападат, че съм била скучничка. Родителите ми много настояваха да не се занимавам с момчета, а да наблягам на уроците.

Спомням си за първата ми голяма любов, когато бях на 14. Исках да избягам с него и да покорим света. Вместо това нашите категорично ми забраниха да се виждам с момче, точно когато трябва здраво да уча за приемни изпити. Сърцето ми беше разбито и бях сигурна, че животът е свършил“, споделя с усмивка манекенката, която имаше шанса да гали лъвове и слонове в риалитито „Африка: Звездите сигурно са полудели“.

Красавицата изпълнява бащината заръка да не обикаля дискотеките, но въпреки това не успява да постигне значими успехи в учението. Завършва техникум по облекло, а бъдещето й не е особено ясно. Родителите й нямат никаква възможност да я издържат. Татко й управлява малък сервиз за автомобили и се грижи семейството да има всичко необходимо, без да тъне в излишен разкош. На малката красавица обаче бързо й отеснява родният град Гулянци и тя решава да си търси късмета в София. В големия град бързо е открита за модния бранш. Някои твърдят, че момичето с прелестни очи намира начин да се набие в очите на силните на деня, които без проблем я вкарват в модна агенция. Самата Диди гради легендата, че сестра й Елиза абсолютно самоволно се натриса в „Ексграунд“ и носи снимка на красивата си сестричка. Там ахват и моментално я канят на пробни снимки.

Диляна Попова„Бях на 19, когато се качих на модния подиум. В очите на другите момичета си бях истинска леличка. Страшно неудобно ми беше, когато срещах изумените им погледи. После влизаш в месомелачката и виждаш какво ли не. Всяка известна манекенка със сигурност може да напише книга с преживелиците си по света“, категорична е Диди. Самата тя има лошия шанс да я настанят с шизофреничка в един апартамент, докато работи в модната столица Милано.

„Момичето беше много красиво, но страдаше от сериозно психично заболяване. Когато не си пиеше лекарствата, нещата излизаха извън контрол. Спомням си как в едно такси започна да спори със самата себе си. Задаваше въпроси и си отговаряше, ту се смееше, ту се караше със собственото си аз. Шофьорът се уплаши и ни свали доста бързо от таксито“, спомня си Диляна.

Като всяка красива българка на модния подиум и тя успява да се обзаведе с гадже от подземния свят. Красотата й я праща в обятията не на кого да е. Превърналият се приживе в легенда Христофорос Аманатидис – Таки я взима под крилото си. Двамата имат сравнително кратка връзка, от която Диляна излиза с един джип напред. Крайно любопитна е историята на тяхната раздяла. Диляна пътува в лимузината на своя приятел на път за морето. Кортежът му минава през някакво село, а Таки сам управлява автомобила. На пътя изскача куче, но вместо да намали, Таки форсира двигателя и праща четириногото на оня свят. На шашардисаната Диляна обяснява, че няма да намалява скоростта заради презряно псе. Гаджето му не спира да реве до края на пътуването и още тогава решава, че двамата не са един за друг.

Дичо от Д2 издава какво не е наред в ослепителната брюнетка. Пред свои приятели той се оплаква, че Диляна го дарява със с*кс само на големи празници.

„Тя мрази сек*а. Трябва много да я уговаряш, за да се отпусне и да си легне с теб. След това поне седмица не бива да я закачаш. Знам, че много ми завиждат, но действителността се разминава с мечтите на приятелите ми“, с чувство за хумор коментира Дичо. Диляна вече открито показва своето пренебрежение към интимните ласки, тъй като след раздялата си с певеца така и не успява да си хване сериозно гадже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *