Джуджи: Лора Виденлиева ми подари чудодейна икона!

Джуджи

  Пухкавата репортерка на Гала Деляна Маринова – Джуджи знае как да постига това, което си е поставила за цел. След като няколко години се мъчеше да си намери място в предаването „На кафе“, сега дебелан-ката вече има свое собствено шоу по Нова. Така голямото й желание да бъде тв звезда най-накрая се реализира на 100 процента.

„Непрекъснато мечтая за най-различни неща и те ми се сбъдват. Винаги! Но съм суеверна, така че не очаквайте да ви ги споделя“, контрира Джуджи въпроса каква ще е следващата стъпка в развитието й.

Тя открай време вярва, че в съдбата й има намесени мистични сили. За пръв път ги усетила, след като в дома й попаднала много скъпа и изкусно изработена икона. С годините реликвата станала тайното й оръжие в живота. С нея тя постигала всичко, което си науми.

 

Лора Виденлиева

Въпросната икона е специален подарък на Джуджи от приятелката й Лора Виденлиева. Бизнес дамата е близка с русокосата устатница покрай покойния си мъж Владимир Грашнов. За него водещата работеше като секретарка до смъртта му.

Лора открай време не пропуска повод да демонстрира топлите си чувства към водещата на „Какво искат жените?“. Купува й разни скъпи неща, прави й изненади. Двете са толкова привързани, че пухкавелката дори нарича милионерката „мамо“.

Именно покрай това голямо приятелство преди около 18 години Джуджи получила като армаган за сватбата си споменатата по-горе уникална икона. Тя изобразява християнските покровители св. св. Константин и Елена в цял ръст.

Джуджи и Владимир Грашнов

Покритието й е изцяло от висококачествено сребро и видимо издава, че изработката е много скъпа. Иконата е дело на италиански майстори. Виденлиева я купила от тях, за да я подари в най-важния ден в живота на дружката си.

Днес реликвата с религиозен сюжет стои в хола на Джуджи и си пасва идеално с позлатената венецианска мазилка върху стените на жилището й. А ако се вярва на признанията на дебеланката, иконата й носи не само естетическа наслада, но и много късмет. Пред нея водещата на „Какво искат жените?“ споделя най-съкровените си желания, моли за здраве в семейството и благополучие.

По празници Джуджи задължително пали свещичка пред изображенията на св. св. Константин и Елена. Така тя им благодари за всичко хубаво, което й се е случило.

Съпругът на Джуджи носи галения прякор Буби. Именно той осигурява луксозния живот на бившата секретарка на Грашнов

Уви, животът на водещата не винаги е бил цветя и рози. Когато например любимият й шеф Владимир Грашнов се разболял и починал, тя изпаднала в дълбока емоционална дупка.

Стресът отключил редица психосоматични заболявания в тялото й и за броени месеци тя изгубила форма. Но заради дълбоката депресия, в която се намирала тогава, бившата секретарка ни най-малко не се вълнувала от външния си вид.

Това, която я извадило от опасното й летаргично състояние, била зверска автомобилна катастрофа. Джуджи направила челен сблъсък с пътуващ насреща й ТИР и по чудо се отървала от ситуацията невредима. Колата била смачкана до неузнаваемост, от нея цял останал само багажникът. За щастие обаче никой от пътниците не пострадал фатално.

Синът на Джуджи седял на задната седалка, но се разминал само с натъртвания и синини. Тя пък счупила единствено глезена си. „Сякаш Владо Грашнов ми помогна от някъде да оцелея“, убедена е водещата.

След уплахата от този инцидент килограмите й станали още повече. Тя и до днес се опитва да ги свали, подлагайки се всяка година на по две стриктни диети, но резултатът е нулев. Джуджи си е все така пълна, макар да не вкусва висококалорични храни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *