Джаро бил с*до-м*зо

Михаил Билалов
Михаил Билалов

  Крехка японка отбива атаката на далеч по-мощния си противник и го сваля на татамито. Ядосаният мъж се надига тежко и с двойно по-голямо настървение се спуска към миниатюрната азиатка. Тя грациозно избягва хищно протегнатите му ръце и отново го поваля. След 2-3 поредни хватки сърцето на актьора Михаил Билалов се изпълва с любов. Той е убеден, че жена, която така лесно го размята в часовете по айкидо, ще му бъде достойна спътница в живота.

„Бая бой изядох от Санае, преди да й обясня чувствата си и да получа целувка вместо удар в носа. Тя ме спечели с непримиримия си дух и с умението си да пие повече бира от мен“, разказва звездата от „Четвърта власт“ Михаил Билалов. Натрупалият известност с ролята на Джаро в „Под прикритие“ артист обаче не разказва цялата истина за своята любов към коравата японка. В жените той търси не само напълно нормалните качества като грижовност, всеотдайност, личен чар и дори бойни умения. Билалов има малко по-различни критерии за съвършена съпруга.

Михаил Билалов със съпругата си Санае и децата им
Михаил Билалов със съпругата си Санае и децата им

„В една жена търся преди всичко с*кса. Представям си я каква би била в леглото, защото предварителната работа на мозъка, фантазията за предстоящото удоволствие, са много по-вълнуващи от самия акт. Търся чувствена уста, желаещи очи. Сек*ът е все едно да ровиш в гроб, защото жената е като гроб. С физическото удоволствие правиш опит да се спасиш от смъртта, но в любовта се крие истинското спасение“, не се притеснява да изкара наяве крайно нестандартните си разбирания за човешките отношения актьорът Билалов. Той стига и по-далеч, признавайки, че винаги е бил смел експериментатор в интимните игри. Дори прекалено смел за масовия вкус.

„Живея ден за ден и съм любопитен към всички удоволствия, които ни заобикалят. Достатъчно е само да протегнем ръка и да ги грабнем. Но аз отивам по-далеч в любимия ми порок с*кса. Пробвал съм почти всичко в леглото, дори екстремните изживявания. Правя го до болка, поемам с цялото си същество удоволствието, докато не се насити съзнанието ми и тялото. Но не спирам, продължавам още, докато тялото категорично не откаже да следва съзнанието. А след това се питам защо съм стигнал чак толкова далеч. Всичко е от любопитство, но тази екстремна игра май не подхожда на възрастта ми“, признава без капка свян Михаил Билалов.

Заради фаталната Ваня Джаро е готов да започне живота си отначало
Заради фаталната Ваня Джаро е готов да започне живота си отначало

Неговата любима Санае със сигурност откликва на желанието му да бъде звездата на с*до-м*зо изпълненията и двамата поне доскоро се радват на стабилен брак. Покрай участието си в „Под прикритие“ Билалов намира нова потенциална партньорка за изследване на крайностите в с*кса. На извратените му търсения откликва главната сценаристка на сериала Ваня Николова. Между обсъждането на две сцени между тях пламва искра, която не може да бъде угасена с чаша от любимото френско вино на актьора. Заради Ваня, която сега е главен сценарист в „Четвърта власт“, Билалов е готов да зареже живота си във Франция. А и там нещата му не вървят особено добре. Санае явно вече е усетила студенината в държанието на съпруга си и няма никакво желание да играе втора цигулка.

Семейните скандали не са изолирано явление в живота на Джаро. Той има и други притеснения, свързани с бизнеси му на френска земя. От дълги години Билалов успешно върти фирма за озеленяване, но след идването на социалистите на власт начело с президента Фрасноа Оланд паричните потоци рязко пресъхват.

„Спечелих проект, наречен „Зелен Париж“, който щеше да осигури
финансовата стабилност на фирмата ми за доста дълъг период. Оланд дойде на власт и стопира всички проекти, които се осъществяват с държавни средства. Така ми бръкна в здравето и в джоба.

Бизнесът с недвижими имоти също крета, което се отразява пагубно на фирмата ми. За съжаление не мога да се намеся решително, тъй като снимките в двата сериала ми изяждат почти цялото време“, оплаква се Билалов. Колегите му са убедени, че той нарочно си търси оправдания да се задържа все по-често на родна земя, за да е по-близо до своята Ваня.

„Децата са най-голямото ми богатство в живота. Данае и Олга започнаха да забравят българския, защото не прекарвам достатъчно време покрай тях. Надявам се, че скоро ще имам възможност да им осигуря всички необходими бащински грижи и цялата любов на света, която заслужават“, обещава да сложи ред в семейните си дела Билалов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *