Деян Донков направил Саня Борисова стриптийзьорка!

Деян Донков

  Преди да се прочуе покрай „Забранена любов“ и да стане образцова съпруга на Ники Илиев, красивата Саня Борисова се изявявала като танцьорка. Уменията си да съблазнява с кръшни чупки тя упражнявала цяло едно лято на морето. Това станало благодарение на колегата й и неин бивш любовник Деян Донков.

Синеоката красавица навлязла в „нощния бизнес“ едва на 19-годишна възраст. Тогава тъкмо била завършила гимназия и като всяко младо момиче се чувствала изправена на кръстопът. Чудела се дали да продължи с рисуването, тънкостите на което усвоявала в средното училище, дали да се посвети на моделството, или пък да кандидатства в НАТФИЗ.

Саня Борисова

Саня вече имала няколко манекенски изяви, но напук на всеобщите очаквания избрала друго бъдеще за себе си. Тя решила да смени модния подиум с театралната сцена и големия екран под влиянието на тогавашния си интимен приятел Деян Донков.

„Всичко между нас започна много романтично, но определено не бяхме един за друг и се разделихме“, сподели преди време Саня.

Саня с Ники Илиев

За Донков тя е казвала още, че й бил помогнал да съзрее и че любовта им била много бурна. Толкова бурна, че на няколко пъти се събирали и разделяли. Дали обаче е яла и бой от Деян като настоящата му изгора Радина Кърджилова, Саня не е споменавала.

И тя, и той напоследък избягват да си спомнят за връзката си.

В арт средите обаче не са забравили, че именно Донков е запалил Борисова по актьорството. Както и че любовта им пламнала в заведение в родния им Видин.

Саня въобще не се притеснявала, че Деян е по-голям от нея с 9 години.

Когато тя започнала да излиза с него, била на 17. Тогава той се записал да учи в НАТФИЗ, а като завършила гимназия, младата му тръпка го последвала в столицата. В София девойката трябвало да се хване на работа, но не успяла да си намери нищо изгодно. Затова Донков я уредил да танцува едно лято в дискотека на морето. Красавицата трябвало да се кърши в клетка и на пилон, но за нейна радост не съвсем гола. Даже не и по бельо, изявявала се с ефирни тоалети.

В края на сезона Борисова се върнала в София. Започнала да следва в НАТФИЗ, но изкарала там само една година. В този период се разделила окончателно с тийнейджърската си любов Деян Донков. Той се загаджил с бъдещата майка на сина си Анастасия Ингилизова, а Саня заминала за Италия при родителите и сестра си.

Когато се върнала след няколко месеца, не продължила учението си в НАТФИЗ, а се записала в театралния колеж „Любен Гройс“. Скоро след това я връхлетял големият й шанс в професионалното развитие, а и в личния живот – явила се на кастинг засапунката на Нова телевизия „Забранена любов“.

Именно в сериала Саня срещна Ники Илиев. По-късно двамата направиха филма „Чужденецът“, вдигнаха сватба и сега кроят планове за нови киноизяви.

„Това, което ми се случи с Ники, е истинско чудо. Не съм срещала такава подкрепа досега, независимо дали става въпрос за интимна връзка или за приятелство“, казва Саня за своята най-голяма любов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *