Деян Донков в с*кс афера с жената на гангстер от силовите групировки

Гей имиджът на секс символа му тръгнал след ролята на мека китка, която играел пред съпруга на любовницата си

  Деян Донков пази лош спомен от свой сблъсък с виден представител на силовите групировки. Гангстерът, чиято самоличност 38-годишният актьор по обясними причини пази в тайна, му отправил доста сериозни заплахи. Бабаитът бил бесен, защото артистът имал вземане-даване с жена му.

За щастие звездата от кримката „Под прикритие“ се разминал без обещания тежък побой. От кошмарната ситуация видинчанинът се отървал само благодарение на своята изобретателност.

Панаирът се разиграл по времето, когато Деян бил все още студент във BИТИЗ. Той тъкмо се бил разделил с майката на сина си Анастасия Ингилизова и нямал търпение да извърши нови подвизи на интимния фронт. Именно този му ентусиазъм обаче му донесъл големи главоболия.

Деян заминал за няколко дни в провинцията. Искал да си почине и да се забавлява колкото се може по-незабравимо. В този момент нямал никакво намерение да се обвързва сериозно с жените, които ще срещне след Ася.

Анастасия Ингилизова засега е единствената жена, родила от Донков. Такъв шанс имаше и бившата му Кристина Милева

По време на кратката си ваканция Донков се запознал с впечатляваща дама. Тя била с няколко години по-голяма от него, привлекателна, интелигентна и на всичкото отгоре остроумна. Актьорът я харесал от пръв поглед, а и тя него. Двамата прекарали няколко дни в шеги и закачки в компанията на още неколцина общи познати. После Деян и новата му тръпка тръгнали заедно към София. Госпожата също живеела в столицата, но не сама, както станало ясно по-късно. По пътя към дома чувствата им съвсем изкристализирали.

Вече в София, се видели още няколко пъти на публични места, а сетне се срещали само насаме. Връзката им била страстна и опасна. Деян проявил безразсъдство и започнал да посещава любовницата си в дома й. Същото това жилище тя деляла със съпруга си – известна столична мутра, един от босовете на големите групировки.

„Веднъж така се получи, че докато бях при нея на гости, в неудобна ситуация, мъжът й се прибра. Тогава ми хрумна да се правя на гей, на приятелка, за да не се усъмни“, връща се назад към инфарктната случка Донков.

С Радина Деян се държи като мъж, та дрънка

Дали заради страха или заради таланта си, но той изпълнил доста убедително ролята на педераст. И съпругът мутра, който в началото се заканвал да го убие, се вързал. Повярвал, че Деян е просто дружка на жена му. Нещо повече – искрено му се извинил, че го е обсипал със страховити заплахи.

Преструвайки се на хомосексуалист, видинчанинът необезпокоявано посещавал дамата на сърцето си в дома й по няколко пъти седмично. Тази опасна и забранена любов продължила около година. В един момент двамата осъзнали, че не могат да я карат вечно така и се разделили без драми. По-късно съпругът на любовницата бил убит.

Смъртта на гангстера обаче не накарала Деян да се върне обратно в леглото и сърцето на без време овдовялата госпожа. „Най-вероятно от този случай ми тръгна славата на обратен. Поне 10 пъти е писано за мен, че съм гей или поне бисексуален. А аз никога не съм имал интимен контакт с мъж“, отсича Донков.

След въпросната опасна връзка Деян срещнал манекенката Кристина Милева. Романсът му с нея продължи дълго. Двамата даже се сгодиха и планираха сватба, но до венчило така и не стигнаха. „Работата ги раздели. Заради много си ангажименти не се задържаха заедно“, коментират познати на Донков.

След Кристина Деян залюби Радина Кърджилова. И в тази връзка обаче не всичко е наред, ако се съди от представянето на двойката в риалитито на ТВ7 „Къртицата“. Заради силната си емоционалност Радина често изпадаше в изблици на ревност в Базата, а сълзите й довеждаха до отчаяние любимия й. И все пак нищо чудно именно Кърджилова да се окаже жената, която най-после ще успее да отведе секс символа на родния театър до брачния олтар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Деян Донков в с*кс афера с жената на гангстер от силовите групировки"

  1. Очевадец   19.05.2013 at 2:32

    Тоя пък чак и секс символ станал?Че гледа ли се в огледалото по често,да види,че е много далеч от тази дума!Тая Радина,луда путка-аз ако съм жена и имам 7 путки и тая от коляното няма да му дам на тоя гей!Явно,че наистина хубавите ябълки ги ядат прасетата!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *