Децата на Илия Павлов обикалят света и се наслаждават на живота

Дарина Павлова е гушнала Паола и Илия-Калоян, зад нея е Венцислава

  Красиви, популярни, заможни такива са наследниците на шефа на „Мултигруп“ Илия Павлов. Венцислава, Паола и Илия – Калоян водят живот, който е мечта за повечето им връстници. Те обикалят света, наслаждават се на екзотични курорти и множество купони с връстниците си.

Впечатляват с красив външен вид маркови дрехи и самочувствие, става ясно от профилите на наследниците на Илия Павлов в социалната мрежа фейсбук.

Венцислава Павлова е най-голямата от тримата. Тя е заварено дете на Дарина Павлова. Майка й е дъщерята на генерал Петър Чергиланов – Антоанета. Малцина са наясно, че за нея

Илия-Калоян (в кръгчето) се забавлява с приятели

покойният бос на „Мултигруп“ се е женил два пъти. Двамата се запознали във ВИФ. През 1981 г. се венчават, но година и половина по-късно се разделят. Разводът е протекъл по бързата процедура. За него е настоял ген. Чергиланов, тъй като Илия не криел паралелните си връзки с други жени.

Година след развода Илия Павлов и Антоанета се събират и вдигат втора сватба. През 1987 г. се ражда Венцислава. Когато тя е на девет месеца, родителите й се развеждат за втори път. Венци, както я наричат близките, живее до седми клас с майка си.

Венцислава кара колело по улиците на Дубай

След това Илия Павлов я изпраща при втората си съпруга Дарина в Щатите, от която вече има още две деца – Паола и Илия-Калоян.

Венцислава завършва икономика отвъд океана, а от години живее в Дубай. Сестра й Паола обаче остава в Щатите. Тя явно прекарва времето си в бурни купони, става ясно от профила на красивото момиче в социалните мрежи.

Още като ученичка се увлича по рисуването и музиката. Спортувала е модерни танци, което е видно по перфектното й телосложение днес. Неслучайно световните медии обърнаха внимание на красотата на Паола през 2009 година. По време на почивка от заседание на Европейския съвет в Брюксел, докато Берлускони и Станишев си говорели, се оказало, че наблизо има

Паола (вдясно) впечатлява с красотата си

включен микрофон на камера на телевизия „Скай“. На него ясно се чуло как бившият премиер на Италия описал фигурата на Дарина Павлова на Станишев и споменал накрая за красивата й дъщеря, иронизирайки своя интерес към малолетните.

Илия-Калоян е най-малкото дете на покойния Илия Павлов. Той се занимава с карате. Учи в престижен лицей в Швейцария и е видно, че е любимец на жените. Младежът обаче си е намерил сериозна приятелка и не спира да се хвали с красотата й. Павлов-младши очевидно успява да привлича вниманието към себе си и това е ясно от купонджийския му нрав, който демонстрира в социалните мрежи.

Неслучайно Дарина Павлова признава, че се разкъсва на три континента, където са пръснати децата й. На една от малкото фотоси, където е заедно семейството, тя излъчва невероятно щастие. И трите деца изглеждат здрави и красиви. И предвкусват успеха на наследниците на родители милионери.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Децата на Илия Павлов обикалят света и се наслаждават на живота"

  1. Ануит коептис   04.06.2013 at 6:50

    Сега този престъпни гори в ада при своите съплеменници и своят бог – Великият архитект на Вселената!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *