Детенце издъхна след наказание да тича 3 часа

Савана Хардни

Малко момиченце почина, след като било принудено да тича в продължение на три часа около семейната къща за наказание. Санкцията била наложена от майка му и баба му, защото изяло без позволение две шоколадови десетрчета.

Детето се изморило до смърт и силно се обезводнило. Предизвиканият остър недостиг на кислород в мозъка докарал инсулт, който довел до гибелта на момиченцето. На майката, за която се оказало че му е мащеха и на глупавата баба са повдигнати обвинения за умишлено убийство.

Деветгодишната Савана Хардни казала на баба си, че не е яла сладки неща, въпреки че в действителност омела две малки десертчета, които били оставени в бюфета. Когато възрастните установили лъжата, те взели мъдрото решение да накажат детенцето, като го накарат да тича в продължение на три часа около дома им в щата Алабама.

Момиченце издъхна след наказание да тича 3 ч. около къщата

Много преминаващи по улицата хора видели детето да тича в кръг, но никой не заподозрял каква е причината за ненавременния крос. Когато времето на наказанието изтекло, Савана буквално се сринала на земята и не била в състояние да помръдне. Според медицински лица, силната дехидратация намалила застрашително нивото на натрий в организма, което довело до нарушаване на сърдечните функции. В крайна сметка детето получило инсулт и чак тогава мащехата се сетила да повика полиция и бърза помощ.

Малката Хардни била закарана в болницата, където починала след три дни. Съдебният патолог заключил, че става въпрос за убийство и по случая било назначено разследване. Двете жени били арестувани и сега ще чакат да се гледа делото за смъртта на детето. Съдът постановил гаранция от 600 000 долара за освобождаването им.

Съучениците на Савана приели изключително тежко загубата и дори направили нещо като музейна сбирка в нейна памет.

И тези деца тичат, но по свое желание:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *