Деси Цонева залюби финансист

Деси Цонева
Деси Цонева

  Внучката на Коста Цонев – Деси, която се разведе с Янчо Таков-младши малко след като му роди син, отново е намерила любовта. Тя се е загаджила с финансист, който, ако се вярва на мълвата, също има дете от несполучлив брак.

Не е ясно къде е срещнала новия си любим щерката на тв водещия Митко Цонев. Знае се обаче, че той е сериозен и улегнал мъж. Освен това за разлика от Янчо Таков-младши бил доста търпелив и с благ характер. Пред дружките си Деси го описвала също и като всеотдаен и спокоен човек. Казвала също, че не е известен на широката общественост, но пък бил професионалист в заниманията си с финанси. Двамата имали връзка отскоро, но Цонева вече го е представила на родителите си. Даже изкарали лятната си почивка заедно. Баща й Димитър Цонев бил във възторг от кандидат-зетя.

Сватбата на Деси с Янчо Таков-младши. За жалост бракът им не продължи дълго
Сватбата на Деси с Янчо Таков-младши. За жалост бракът им не продължи дълго

„Той е по-възрастен. Спокоен е за разлика от мен, балансира ме и ме уравновесява“, заяви тези дни Деси в предаването „Преди обед“, в което гостуваше със сина си Янчо и баща си Митко Цонев. Водещият на „Лице в лице“ пък сподели, че избягва да се меси в личния живот на щерка си. „Нямам думата. Важното е те да се разбира. Както пише в романите, младите да се обичат. Момчето е добро, свястно“, обясни екранната половинка на Цветанка Ризова.

Деси и приятелят й все още не живеят заедно, но това едва ли ще продължи дълго, коментират запознати. Внучката на Коста

Деси е тръгнала по стъпките на татко cи Митко Цонев. Ще гради телевизионна кариера
Деси е тръгнала по стъпките на татко cи Митко Цонев. Ще гради телевизионна кариера

Цонев и Анахид Тачева била сигурна, че финансистът е точно мъжът за нея. Тя напълно е преодоляла разочарованието си от проваления си брак с Янчо Таков и сега двамата са в приятелски отношения. Както самата тя е споделяла, не съжалява, тъй като плод на връзката й с Таков-младши е синът им Янчо. Той все още е твърде малък, за да разбере сложните отношения на възрастните, и затова Деси отлага момента, в който ще му разясни защо с татко му са се разделили.

„Какво ще му кажа?! Ами: „Мама и тати не бяха готови за брак все още“. Мисля, че четири месеца връзка са прекалено малко, за да могат хората, които и да са те, да вземат толкова важно решение. Плюс това бебето се появи много бързо, въобще не бяхме подготвени“, заяви преди време Деси Цонева. Тя обясни тогава, че в продължение на година със съпруга

Със сина си
Със сина си

й непрекъснато били в конфликти.„Все скандали, все панаири. Безсмислено е“, аргументира се Деси. Тъй като тя споделя всичко с майка си Мариана, а мъжът й – с татко си Янчо Таков-старши, веднага усетили, чех бракът на младите върви към разтурване. „Дядо Янчо и баба Маца май, първи знаеха“, разказа през смях Деси.

Днес тя е загърбила миналото и крои планове за бъдещото. Както е известно, Цонева е тръгнала по стъпките на татко си и се готви да навлезе ударно в телевизионния бизнес. Тя има продуцентска фирма и вече работи по няколко проекта – вечерно кулинарно шоу и две сутрешни предавания. Първото вече е предложила на Би Ти Ви и очаква да чуе дали ще бъде одобрено за ефир. Деси искала кариера, тъй като желаела да бъде самостоятелна. Докато постигне целта си, ще й се наложи да разчита на татко си и майка си.

„Една жена идва да ми помага през седмицата в грижите за Янчо. Иначе сама го гледам, финансовата отговорност засега са поели моите родители, слава Богу. Но скоро и с това ще се справя сама“ казва Деси Цонева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *