Даскалица била първата любов на Миро Каризмата

Миро

  Жена е първият сексуален партньор на Миро Каризмата! Въпреки, че днес дарява ласки предимно на представители на своя пол, като млад музикантът е имал отношения с момичета.

Учителката по география Господинка Господинова – Госпа е първата жена в живота му, научихме от приближени източници. Певецът и даскалицата се влюбили един в друг по времето, когато били съученици в Добрич. Дружбата им се зародила в осми клас. Днес Госпа е преподавателка в същото училище, в което някога е интимничила с Мирослав Костадинов, както е рожденото име на 36-годишния изпълнител.

Миро започнал да пее още преди да тръгне на училище. Освен това ходел и на уроци по пиано. Когато постъпил в първи клас обаче, не проявявал никакво старание в часовете. Хич не му се учело и даскалиците му лепнали етикета проблемно дете. Той всъщност можел да чете още от детската градина, но нарочно се правел, че не знае буквите, за да дразни преподавателките си. Единствено проявявал интерес към историята.

Учителките вдигнали ръце от малкия калпазанин и се наложило той да бъде преместен в друго школо. Именно там се загаджил с Госпа, когато поотраснал. Двамата дори правили секс. Каризмата загубил девствеността си на 14 години.

Окрилен от споделената любов още като ученик Миро дебютирал на голямата сцена и спечелил награда на фестивала „Георги Сарандов“. Скоро грабнал и три последователни приза в конкурса „Откритие“. Бил едва 16-годишен, а извоювал и трето място на „Златният Орфей“ с песента „Дали не сгреших“.

Майка му Ана и до днес изпитва ужас, когато си спомня за най-критичния момент в живота му. От бебе Миро не обичал да суче от биберон и колкото пъти зърнел бутилка или чаша, веднага я надигал. На година и половина той грабнал шише със спирт за горене и ударил една глътка. В същото време близките му пърлели пиле и затова бутилката с отровния алкохол била оставена отворена.

По едно време майка му чула пищенето на Миро. Видяла го и да държи в ръце шишето. Тогава не знаела дали ще оцелее. През цялата нощ чакали притеснени пред стълбите на болницата.

Тогава за първи път се молила на Господ, макар, че не била вярваща, спомня си майката на Мирослав Костадинов.

Като проходил, певецът едва не загинал и по вина на по-голямата си сестра Деяна. Един ден кака му го вдигнала и го сложила на терасата между саксиите с цветята, за да гледа навън. Бебето махало с крачета и аха да се изтърси от балкона. Добре, че били съседите, които забелязали страховитата гледка и веднага телефонирали на родителите на Миро да го спасяват. Майка му го издърпала от перваза, а сестра му отнесла лют скандал. Каризмата получил фобия от високото и днес не смее да се качва в сгради с много етажи.

Сакатлъците, които преживял като малък, подтикнали Миро да стане ревностен евангелист още като ученик. 13-годишен той решил, че Господ го пази, и приел протестантството. Другите религии не го интригували.

Каризмата карал бурен пубертет и за всяко нещо бил в опозиция на баща си Димо. Веднъж татко му се пошегувал, че трябва да си изруси косата и Миро го направил. Шокиран, че синковецът е приел буквално думите му, родителят заявил: Е, сега остава и ушите да си пробиеш

Миро като че ли само това и чакал и се появил вкъщи с три обеци на слуховите си органи.

Малцина знаят, че във вените на певеца тече гагаузка кръв. Мирослав е кръстен на чичо си Слави и баба си Мария, която е родена във варненското село Брестак, но е израснала във Вълчидол. Жената останала сираче и била отгледана от богато семейство, разкулачено след 9 септември 1944г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Даскалица била първата любов на Миро Каризмата"

  1. SS   22.12.2012 at 22:56

    Толбухински боклук.

    Отговор
  2. Силвия   17.05.2013 at 8:57

    Умници… Много знаете кой е гей и кой не, ТА ЧАК и статии си позволявате да пишете 🙂 МНОГО ЗЛЕ

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *