Данчето Христова станала примерна съпруга след сватбата

Йорданка Христова

  Много от хората, които познавали отблизо Данчето Христова, не могли да повярвят, че е възможно да се случи такава метаморфоза с нея след като се омъжи. Да се промени чак толкова човек, че да се отдаде изцяло на семейството. Точно така се получило.

Йорданка слага край на звездната си кариера на сцената и насочва грижи изключително към израстването и възпитанието на децата. И е напълно убедена, че това е неин дълг, много по-важен от сценичните изяви.

Жертва и куп други неща в името на децата – спира цигарите; както е написано в книжките – прави дълги разходки на чист въздух; кърми ги месеци наред. Убедена е, че най-важното нещо за всяко дете е то да расте обградено с грижи и обич от своята майка и по никакъв начин да не страда от липса на духовна връзка с нея.

Доволна е, че е отгледала добри деца – дори прекалено добри, затова не им е лесно да се справят с озъбения живот в условията на демокрацията.

Според злите езици от времето на соца, все пак от време на време тогава изпявала по някоя и друга песен, но само на тържествата на партийните другари.

Дали грижата за децата е единствената причина да замрази певческата кариера или е имало и нещо друго, колегите от в. “ШОК” не се задълбочават. Във всеки случай е била „посъветвана“ да не се вихри, както преди, на сцената, защото това не отива много-много на снаха в номенклатурно семейство от такъв ранг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *