Данчето Христова вярва в прераждането

Йорданка Христова

  Естрадната звезда Йорданка Христова искрено вярва, че човешката душа се преражда в различни тела, кометират колеги в. “ШОК”.

Има много християни, които изповядват вярата в Христос, но вярват и в прераждането. И Данчето е от тях. За нея няма съмнение, че прераждането не е измислица.

От една страна тази нейна увереност е резултат от пристрастяването й към йогата. Според мълвата, Йорданка си има и „йогистко“ име – Сангит Ананда (Благословена мелодия), дадено й от нейния гуру. Има си и лична мантра, която си повтаря при необходимост и й помага в живота.

Прилага и практики за управление на телесната енергия със силата на мисълта. Покрай йогата от години е вегетарианка.

Йорданка Христова със Светла Гостева - жената на Боян Иванов, в индийски храм

Йорданка си има и други лични мотиви да вярва в прераждането. Посещавайки някои места в различни краища на света (а тя е посетила много държави) имала чувството, че вече е била там, че е живяла по тези места.

Освен това – много лесно й се отдава овладяването на чужди езици. Певицата е пяла песни на близо 20 езика, в т.ч. и на китайски. Самата тя се пита, защо аз, която не се смятам за най-интелигентния човек, уча с лекота езици, което е голяма мъка за повечето интелигентни и образовани българи? И си отговаря – дали наистина това не са били мои езици в различните ми прераждания. И дали няма в главата ми някакви чипове, които да се задействат, когато пристигна на място. Какво пък!

Значи не е изключено с голямата си любов – Кристиян да се срещнат в някой друг живот, тогава той да не пие толкова, а връзката им да има друг – щастлив край.

Според източната философия, която споделя Данчето, това е напълно възможно!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *