Гълъбин Боевски изплаща тежка карма – гние в затвора заради убийство на невинен човек

Гълъбин Боевски

  Нещастията, които сполетяха в последните няколко месеца семейството на олимпийския шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, не са случайни, и за тях има логично обяснение, стига да вяр­вате в свръхестественото. Това заявил на близък на спортиста специалист по парапсихология, при който родственикът потърсил отговор за драмите във фамилията осведомяват приближени.

 Прославеният ни щан­гист бе осъден на 9 години и 4 месеца затвор от бра­зилската съдийка Мария Дел Прадо, след като през октомври миналата година бе задържан на летището в Сао Пауло с 9 килограма кокаин в багажа.

 Незабавно бе бутнат в затвора, където е и до днес, а на 15 декември му беше повдигнато обвине­ние за наркотрафик при утежнени обстоятелства заради огромното количе­ство дрога. Адвокатите на Боевски в момента обжал­ват присъдата, като самият той отрича да има пръст в престъплението.

Олимпийските постижения на спортиста не го спасиха от съдебните власти

  Стресът от ареста му влоши скоротечно здра­вословното състояние на баща му Лепи, болен от рак. Преди година възраст­ният мъж тамън бил напът да надцака смъртоносното заболяване, но нещастието, случило се със сина му, обяс­нимо му се отрази негативно. Лека­рите не давали гаранции, че таткото ще до­чака да види жив сина си. 

Близък роднина на Гьлъбин по май­чина линия по ней­на молба потърсил помощ от парапсихолог с надеждата да чуе благоприятни новини за бъдещето на двамата мъже – баща и син. Бла­годарение на своите па­ранормални способности той разяснил, че съдбата на Боевски в настоящия му живот е следствие на голямо прегрешение, из­вършено от него в предиш­но прераждане.

 Преди да приеме тялото на Гьлъбин, душата му се родила в тялото на жесток везир в Древен Египет. По онова време везирите има­ли широки правомощия.

 Като своеобразен министър на пра­восъдието Боевски председателствал древноегипетския Върховен съд.

 И като такъв издал смъртна присъ­да на беден звездоброец, натопен за кражба. Човекът бил хвърлен без вина в затвора, а след това и в клетка с лъ­вове. Останали без баща и прехрана, две от децата в многолюдното му се­мейство починали от глад.

 Несправедливо вкарал човек в за­твор, в този си живот Боевски трябва­ло да изкупи греха, извършен преди векове. Чувайки тази история, в семей­ството на Гълъбин Боевски в момента са силно притеснени да не би бащата на спортиста да плати с живота си за неестествено прекъснатия дъх на еги­петския звездоброец и последвалата смърт на двете му деца.

 Парапсихологьт посъветвал семей­ството да не се доверява на псевдо врач­ки, които увещавали родителите на Гълъ­бин, че над тях тегне смъртно проклятие. Роднини на съсипаната от мъка възраст­на майка тръгнали по баячки, за да тър­сят цяр, с който да разтурят прокобата. Случаят на Боевски и заболяването на баща му е родова карма, която трябва да бъде изкупена, категоричен бил специа­листът по свръхестественото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *