Графа бил първата и незабравима любов на Вики от „Мастило“

Вики Терзийска и Графа

  Мераклии за сърцето на Вики от „Мастило“ никога не са липсвали. Блондинката с кафяви очи безспорно е една от най-желаните моми в родния шоубизнес, но вместо вече да е заформила семейство с някой мастит бизнесмен, не може да се похвали дори и със сериозна връзка. Преди няколко седмици певицата сложи точка на отношенията си с модела Генадий Ников – последното й гадже.

С манекена Вики Терзийска прекара летните месеци. Двамата дори бяха щракнати от папараци да си разменят нежности край водопада на столичен басейн. Днес обаче страстта на хубавицата към Гената вече се е изпарила.

Каква ли е причината за любовните несполуки на едно младо и толкова красиво момиче? Запознати с интимните дела на Терзийска твърдят, че отговорът на този въпрос се крие в раздяла отпреди 15 години, която тя още не може да преживее. Историята е следната -18-годишната и току-що завършила училище Вики решила, че й е време да опита сладостите на живота. Тя завъдила гадже, и то не какво и да е, а известно. Влади Ампов, изпълнителят на актуалния в момента хит „Дим да ме няма“, станал първият и мъж.

Вики Терзийска

Чувствата, които Графа изпитвал към колежката си, го провокирали да сътвори едни от най-нежните текстове и мелодии в творчеството си. Щастлива, че се е превърнала в муза, Вики толкова хлътнала по младежа, че започнала да гради планове за общото им бъдеще. Тя наивно се надявала, че с Ампов ще се оженят и ще имат деца.

Е, плановете на съдбата били други. Шест месеца след началото на романа им Влади Балади, както е известен още Графа, си казал, че няма защо да си губи повече времето с Терзийска. Обяснил й, че чувствата му към нея са охладнели и е по-добре да си останат само приятели, вместо да развалят отношенията си с караници и скандали.

Бъдещата вокалистка на „Мастило“ била съкрушена от думите му. Но от гордост не се опитала да разубеждава Ампов и се съгласила да му върне свободата.

Следващите две седмици тя прекарала затворена вкъщи и не желаела нито да се храни, нито да се вижда с когото и да било.

С Генадий Ников

След като любовната мъка позатихнала, Вики подновила социалния си живот. Дала и старт на първите си изяви на музикална сцена. Нито за миг обаче не преставала да мисли за Графа и да го обича, категорични са приятелите й. Според тях красавицата и до днес вехне по първото си гадже, нищо че той вече е женен с две деца.

Във всичките си любовници Терзийска търсела Графа. А когато се убедяла, че не е попаднала на втори Влади Ампов, зарязвала с лека ръка поредното гадже. Певицата и актриса се е превърнала в нещо като професионална сърцеразбивачка заради собствената си наранена душа.

„Графа наистина беше първата любов на Вики. Оттогава мина много време, доста неща се промениха. Тя беше само на 18, нямаше кариера, успехи, слава – нищо. Той просто й показа правилния път в живота. Вики трябваше отдавна да го забрави и да се възползва от възможностите, които имаше с други мъже. Ако продължава да търси Влади в гаджетата си, едва ли някога ще си намери партньор, с когото да създаде семейство и деца“, категорични са близки до красавицата от сериала „Къде е Маги“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Графа бил първата и незабравима любов на Вики от „Мастило“"

  1. SS   06.01.2013 at 23:35

    Мани го тоя недоразвит.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *