Годжи пак с разбито сърце

Бас китаристът изживя поредното любовно разочарование

  Георги Милчев – Годжи няма никакъв късмет в любовта. Бас китаристът на „Ку-ку бенд“ има зад гърба си един неуспешен брак, а в последните години връзките му бяха предимно с танцьорки, от които бързо се разочароваше. Затова и днес съратникът на Слави напълно се е отчаял от нежния пол и обвинява жените в интересчийство.

Наскоро Годжи изживял поредната си любовна драма с млада дама. Двамата изкарали заедно няколко месеца, но нещата помежду им не потръгнали. Раздялата за пореден път убедила криводолеца, че не умее да задържа жените до себе си.

След последния си карък в любовта музикантът не се затворил у дома, както правел при предишните си разлъки. Не се и отдал на пиянство, за да лекува разбитото си сърце. Е, изпадал в моменти на сантименталност, но такива има при всеки артист.

Годжи използвал споходилите го емоции за вдъхновение в работата си.

Той изкомпозирал ново парче, което посветил на бившата, а написал и стихотворение за любовните си разочарования.

Балерината Станислава е голямата любов на Годжи

На приятелите му правело впечатление, че напоследък Милчев е станал и доста циничен. Той упражнявал чувството си за хумор върху нежната половинка на човечеството, а аверите му си обяснявали това с поредната несполука в любовта.

„- Кажи синоним на „курва“?
– Не зная, само за имена се сещам.“

Този виц разказвал често басистът напоследък. И прихвал сам да си се смее, но в гласа му се усещали и нотки горчивина.

От екипа на вечерното Би Ти Ви шоу издават, че Годжи страдал не толкова по последното си гадже, колкото по голямата си любов Станислава. С нея той скъса изненадващо преди близо 2 години.

Госпожицата е част от балет „Магаданс“ и дори след финала на връзката си с китариста, продължи да е непрекъснато край него, изкушавайки го с прелестите си.

Това още повече задълбочи проблемите на музиканта от Криводол.

За да покаже, че е преживял Станислава, той се метна в прегръдките на друго момиче, но само половин година по-късно отново ходеше сам по барове и дискотеки. След това се срещаше с дама на около 30, с която бяха засичани на кино, с поредна танцьорка, а дори и с колежката си в „Ку-ку бенд“ Цветелина Грахич. С вокалистката обаче се оказаха просто дружки, които си споделят съкровени интимни тайни.

Годжи никак не обича самотата и по всяка вероятност пак ще направи опит да се обвърже. И самият той обаче не вярва, че ще има успех.

„Изглежда ми е отредено да съм сам. Но понякога е по-добре така, отколкото да си с някого от чист компромис“, споделял Годжи пред познатите си.

 

Излива мъката в стихове

Добрахме се до последното стихотворение на Годжи. То, както и други негови творби, е автобиографично. В римите басистът излива мъката си от претърпените любовни разочарования.

Здравей отминала любов.
Не ме ли помниш? Аз съм. Същият…
Какво да правя? Май че съм добре,
минавам през борбата за насъщния…

Какво съм правил в дните си след теб?
Преравях за жени душевно девствени…
Дали намерих? Ха-ха… Ннне!
Те всички бяха руси, но естествени…

Довиждане, отминала любов.
Все пак се радвам, че се срещнахме.
И да не помниш – все ми е едно!
аз ще помня дните как посрещахме

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *