Покрай приятелството си с Халваджиян Гала се урежда с доста работа

Гала

Причината Гала да се нагърби и с „Имаш поща“ е не само работохолизмът й, а и финансовият й хал. Звездата на Нова има отчаяна нужда от допълнителни доходи. А това, че води две предавания, колкото и тежки да са те, увеличава двойно приходите й.

Не е тайна, че Гала трябва да издържа две домакинства – на майка си, която живее сама, и своето, което дели с любовника си Стефан и щерка си Мари. На врата й като камъни висят и кредит за стария й апартамент в Борово, и ипотека, срещу която се е сдобила с актуалния си модерен дом в същия квартал.

Гала и Кремена Халваджиян

Простата аритметика показва, че на водещата са й нужни поне пет хиляди лева на месец, та да може хем да покрива задълженията си към банките, хем да осигурява приличен стандарт на живот за себе си и близките си.

Засега Гала все още благоденства, защото е близка приятелка с топ продуцента Маги Халваджиян и съпругата му Кремена. Именно покрай тях тя се урежда с добре платени ангажименти. Арменецът брани старателно гърба на плевенчанката от шефовете на Нова, които отдавна не хранят симпатии към нея.

 

Пак ремонтина

Гала не се отърва от преустройство на дома си. Поредните нововъведения в апартамента са в стаята на дъщеря й. Тийнейджърката настояла спалнята й да се обзаведе наново за учебната година и да бъде подходяща като за поотраснало момиче. Двете били засечени през уикенда да пазаруват в ИКЕА нови мебели и да избират шарени дрънкулки за дома.

 

Летният й грип бил менте

Кака Лара заместваше Гала, докато беше болна

Редовните зрители на „На кафе“ няма как да не помнят триседмичното отсъствие на Гала точно преди да излезе в летен отпуск. Тогава бе обяснено, че водещата се е разболяла толкова тежко, че загубила гласа си и нямала възможност да изпълнява задълженията си в шоуто.

Според запознати обаче неразположението на Гала никак не било случайно. Целта й била да се разбере, че без нея „На кафе“ е пълна трагедия и Джуджи и Кака Лара не могат да бъдат достойни заместнички в сутрешния ефир.

„Тактиката на Гала е проверена и доказана. През лятото се направи на болна, защото договорът й за водеща на предаването изтичаше. За да подпише нов, тя трябваше да демонстрира колко е незаменима като водеща. Затова и изигра преструвката с грипа – да покаже, че без нея рейтингите са ниски. Докато си стоеше вкъщи, Гала избистри концепцията си и успя да накара шефовете си да й вдигнат заплатата“, обясняват наши източници, врели и кипели в телевизионния бранш.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Покрай приятелството си с Халваджиян Гала се урежда с доста работа"

  1. AS   18.10.2012 at 14:45

    Gala ima po4ti aristokrati4no izlq4vane, lq4ezarna e, znae kakvo i kak da pita sqbesednizite si i ima jasen izkaz. S tova se otkrojava mnogo jarko na ob6tija fon v televiziite i e pravilnijat tip vode6ta za predavanijata, koito vodi. Statijata e dosta zlonamerena i nespravedliva kqm edna vode6ta, kojato ot 20 (!) godini e na ekran, za6toto e haresvana. Da me pro6tava avtorqt, no v medijnoto prostranstvo se podvizavat dostatq4no zlatki, duduci i pqpe6i, s koito da se zajajdate, vmesto s malobrojnite simpati4ni liza. Na finala samo da dopqlnja, 4e na naj-gornata snimka Gala izglejda strahotno. Pojelavam i o6te mnogo i uspe6ni godini kato televizionna vode6ta!

    Отговор
  2. 1   30.11.2022 at 19:12

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *