Гаджето на Вики от “Мастило” се гушка и с момченца

Вики Терзийска с гаджето си - топ модела Генадий Ников

  Вики Терзийска вече не е онази девойка, която възпяваше своите „кафеви очи“, пърхайки невинно с мигли на публиката. Навлязла в Христовата възраст, днес тя е дръзка, секси и адски амбициозна.

След като покори поп сцената с групата си „Мастило„, чаровната млада дама се пробва за водеща в „Гласът на България“, а сега я гледаме и като актриса в сериала „Къде е Маги“. В продукцията на Би Ти Ви тя е в ролята на разследващ полицай.

Госпожица Терзийска обича да разказва надълго и широко за новите си проекти, но опрат ли въпросите до личния й живот, мълчи като риба. С кого си ляга, дала ли е сърцето си на някого? Отговорите със сигурност няма да получите от нея.

Виктория Терзийска и Десо от "Мастило"

Миловидната Вики е истинска лъвица в отношенията си със силния пол. В сексуалната й биография има дълъг списък с мъже, който ще се опита да преразкаже.

В началото на певческата си кариера тя си харесва предимно колеги. Изкарва почти ученическа любов с един от музикантите на Д2 – Краси. След това хлътва по своя колега от „Мастило“ Десо. С него любовта е като от филм – вълнуваща и страстна. Докато са заедно, двамата създават едни от най-големите хитове на групата.

Какво слага край на любовния им роман, не знаят дори близките им приятели. Просто в един момент Терзийска става друг човек и сменя и компанията, и предпочитанията си към мъжете. На прицела й вече са заможните господа.

Лигавото държане тип „кифла“ й печели позиции пред притежателите на дебели портфейли. Поп звездата е свежа хапка в морето от силиконови чалга гърли и баровците й се хвърлят като на девственица, каквато тя определено не е.

Някъде по това време Вики има бурна авантюра с десен депутат.

Коко Динев

Освен с него става близка и с бившия вече собственик на популярния столичен клуб „Червило“. Заслугите за повечето клипове на „Мастило“ са именно негови, тъй като той урежда терените и спонсорира екранизациите.

Още тогава става ясно, че любовите на Вики минават по-бързо и от циганското лято.

След като сменя партньор след партньор, певицата се кротва край бизнесмена Тодор. Той е собственик на голф клуб и банковата му сметка прелива от авоари. Вики бързо се нанася в просторното му жилище, за да го топли под чаршафите.

В следващите 2 години интимният й живот е пълна скука. Ситуацията се променя, когато един ден Терзийска отива на сватбата на своя приятелка. Там съдбата я среща с Емил, шеф на фирма за кетъринг. Искрите пламват от пръв поглед и са достатъчно силни, за да накарат девойката от Исперих да зареже Тодор, на когото вече се е наситила, и да пристане на новия си познат.

С Емил са толкова влюбени, че дори се сгодяват и планират сватба. Заричат се да се оженят в някое далечно кътче на света, далеч от медийното внимание. Е, и това не се случва. Годеникът с кетъринга също е разкаран за да бъде заето мястото му от Генадий Ников – известен модел. Най-сочната клюка по адрес на манекена гласи, че е бисексуален, но дали Вики знае, че гаджето й гушка и момченца, е загадка.

В последните една-две години в общественото пространство циркулират упорити слухове, че Терзийска чат-пат прескача и до леглото на хазартния бос Коко Динев. Макар да отрича това категорично, звездата от „Къде е Маги“ демонстрира особена – близост с чалга осеменителя, когато наоколо няма камери и микрофони.

Дали Коко не е решил да създаде потомство и в поп гилдията? Само времето ще покаже.

 

Брат й умира мистериозно

Вики Терзийска таи огромна лична драма зад иначе лъчезарната си усмивка. Преди време съдбата й нанася жесток удар, отнемайки й един от най-близките й хора – брат й. Това е и причината певицата да избягва темата за семейството в интервютата си.

Терзийска израства с брат си и двамата имат изключително силна връзка помежду си. Внезапната му смърт я съкрушава и досега тя не може да го прежали.

В редки моменти на откровение вокалистката на „Мастило“ споделя, че не минава и ден, в който да не си спомня за покойния си родственик. Общуването с него й липсвало много и нищо не било в състояние да прогони мъката й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *